Agriturismo i Lucignano i Toscana

Fattoria Sant'Andrea

 
Fattoria Sant'Andrea är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Sant'Andrea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gården ligger ca. 3 kilometer utanför den pittoreska medeltidsstaden Lucignano där du finner ett genuint centrum med både restauranger och inköpsmöjligheter.

Två villalägenheter

Huset har uppdelats i två lägenheter som en mäklare skulle kallat för villalägenheter. De kan uthyras var för sig men även som en stor villa ifall att en större grupp önskade ha det hela för sig själv. Om man bokar båda lägenheterna får man även både tvättmaskin och diskmaskin då de finns i var sin lägenhet.

Läs mer om Fattoria Sant'Andrea

Charmerande och rustikt

Inredningen är ytterst charmerande och rustik. Gårdens placering är näst intill perfekt: endast två kilometer från den lilla byn Rigomagno och en kilometer till närmaste inköpsmöjlighet men samtidigt mitt ute i det fridfulla, gröna och böljande landskap. I Lucignano ca. 3 km bort väntar ett genuint medeltidscentrum. Mellan olivträden i den stora trädgården finner man trädgårdsmöbler, gemensam grill samt en 12 x 6 meter stor pool.

Lägenheterna på Fattoria Sant'Andrea

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten är på ca. 100 m² och ligger på första våningen med direkt utgång till trädgården. Den består av matrum med kokvrå, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum. Lägenheten har även tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten är på ca. 100 m² och ligger på andra våningen med ingång via en utvändig uppmurad trappa. Den består av matrum med kokvrå och diskmaskin, uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum.

Dölj texten
 
 
search map