Villa i Lucignano i Toscana

Casale Felice

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta karaktäristiska gamla huset är ett vackert uttryck för livet på landet, där man genom historien har använt de tillgängliga byggnadsmaterialen, vilket gör att delar av huset är byggt av natursten, andra av mursten. I den stora trädgården ger stora ekträd en behaglig skugga, och här hittar du också en pool på 9x4 meter (150 cm djup). I trädgården finns naturligtvis också bord, stolar, parasoll och grill.

Autentiskt på alla sätt och vis

Inredningen i huset är minst lika autentisk som dess konstruktion, för den avspeglar verkligen den lantliga kulturen i Toscana med en härlig blandning av tungt, mörkt möblemang och diverse moderna faciliteter som diskmaskin, tvättmaskin och sat-TV. Tro oss, det är som att komma på besök till en toscansk familj! Ägarna, som bor i närheten, arrangerar dessutom middag för gästerna efter överenskommelse.

Villa med 10 sovplatser

Huset är fördelat på två våningar, med ingång på markplan där vi hittar ett stort vardagsrum med öppen spis och soffor, kök (med ugn, kylskåp med frysbox, diskmaskin, brödrost, mikro och kaffebryggare), ett badrum med toalett och badkar, ett tvättrum och en gästtoalett. På nästa våning, som du kommer upp till via en yttre trappa, finns fem sovrum med dubbelsäng, ett badrum med toalett och vattenmassage-badkar, ett badrum med toalett och duschkabin samt ett litet vardagsrum med terrass och vacker utsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Antico Mulino

Arezzo, Toscana

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Borgo Antico

Cortona, Toscana

Rekommendationer till dig

La Ca' d'Olga

La Morra, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo

search map