Villa i Lucignano i Toscana

Casale Felice

 
Casale Felice är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Felice är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta karaktäristiska gamla huset är ett vackert uttryck för livet på landet, där man genom historien har använt de tillgängliga byggnadsmaterialen, vilket gör att delar av huset är byggt av natursten, andra av mursten. I den stora trädgården ger stora ekträd en behaglig skugga, och här hittar du också en pool på 9x4 meter (150 cm djup). I trädgården finns naturligtvis också bord, stolar, parasoll och grill.

Autentiskt på alla sätt och vis

Inredningen i huset är minst lika autentisk som dess konstruktion, för den avspeglar verkligen den lantliga kulturen i Toscana med en härlig blandning av tungt, mörkt möblemang och diverse moderna faciliteter som diskmaskin, tvättmaskin och sat-TV. Tro oss, det är som att komma på besök till en toscansk familj! Ägarna, som bor i närheten, arrangerar dessutom middag för gästerna efter överenskommelse.

Villa med 10 sovplatser

Huset är fördelat på två våningar, med ingång på markplan där vi hittar ett stort vardagsrum med öppen spis och soffor, kök (med ugn, kylskåp med frysbox, diskmaskin, brödrost, mikro och kaffebryggare), ett badrum med toalett och badkar, ett tvättrum och en gästtoalett. På nästa våning, som du kommer upp till via en yttre trappa, finns fem sovrum med dubbelsäng, ett badrum med toalett och vattenmassage-badkar, ett badrum med toalett och duschkabin samt ett litet vardagsrum med terrass och vacker utsikt.

 
 
search map