Villa i Lucignano i Toscana

Casa Rosada

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Upplev semesterfriheten i Toscana

Bo i ett vackert gårdshus på landsbygden utanför den charmerande medeltidsbyn Lucignano. Njut av avskildhet i den muromgärdade och välskötta trädgården på ca. 300 m², eller ta chansen att bada i din privata pool (8 x 4 m, 130-160 cm djup) medan den italienska solen står som högst. Spendera kvalitetstid med dina närmsta på den härliga terrassen där det finns trädgårdsmöbler så att ni kan njuta av läckra måltider under öppen himmel. Det finns också en grill och ett foosballspel på egendomen.

Upptäck Lucignano och resten av regionen

Besök den pittoreska medeltidsstaden Lucignano, omgiven av en imponerande fästningsmur. Staden ligger på en kulle knappt 1,5 kilometer bort. Beundra magnifika kyrkor, samtala med den vänliga lokalbefolkningen och njut av en god måltid på en av de trevliga restaurangerna. Åk också på spännande utflykter till andra underbara platser i området, som kulturstaden Arezzo, Cortona, vackra Siena med sin domkyrka och musselformade rådhustorg, eller till exklusiva Florens. För även om du bor på landet, ligger motorvägen A1 endast 10 kilometer bort, vilket underlättar när du ska iväg på utflykt.

Rustikt hus till rimligt pris

Om du väljer att hålla semestern på Casa Rosanda, har du gott om plats till hela familjen, med tre våningar och ett annex. Inredningen är bekväm och matchar den rustika, toskanska stilen, men det bör noteras att det kan uppfattas som lite mörkt inomhus. I gengäld är uteområdet ljust, vackert och välhållet, och med största sannolikhet är det här ute i solskenet du kommer att tillbringa större delen av din tid. Huset är utrustat med moderna faciliteter såsom wifi (mot avgift), tvättmaskin, diskmaskin, TV och mycket mer. I övrigt finns parkering tillgänglig och ett gym i annexets källare.

Villan på Casa Rosada

Villa m. privat pool

Villan mäter ca. 250 m² fördelat på tre våningar och ett annex. På första våningen hittar du en övertäckt terrass med bord och stolar för utomhusmiddagar, ett vardagsrum/matsal, ett kök samt ett badrum med dusch. På andra våningen (tillgängligt både via intern och extern trappa) hittar du ett vardagsrum, ett sovrum med queen-size säng, ett sovrum med två enkelsängar (som kan sättas ihop) samt ett badrum med badkar. På tredje våningen (tillgängligt via intern trappa) hittar du ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med queen-size säng och ett badrum med dusch och toalett. Annexet (tillgängligt via en intern trappa) består av ett vardagsrum/matsal med kökshörna, ett dubbelrum, ett litet rum med en enkelsäng och en utdragbar extrasäng. Det finns vidare ett badrum med dusch. I övrigt finns det ett litet gym i källaren, med motionscykel och annan träningsutrustning. Poolen kan värmas upp mot betalning.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map