Villa i Lucca

Villa Tartarughe

 
Villa Tartarughe är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Tartarughe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När man kör från Lucca i rikting mot badstranden vid Viareggio, kommer man till den pittoreska lilla staden Nozzano Castello, och 1½ km utanför den hittar man lilla Villa Tartarughe, precis vid den lilla landsvägen.

Hus av nyare konstruktion

Huset är av nyare konstruktion, varför man varken kan kalla den klassisk toskansk eller arkitekturisk pärla. Utifrån ser huset lite medelmåttigt ut, men väl inne får man ett betydligt bättre intryck. Detta framförallt tack vare det enormt ljusa allrummet på andra våningen, som utan tvekan är en klass för sig.

Läs mer om Villa Tartarughe

Härlig trädgård med pool

Än bättre blir det när man går ner i trädgården, som ligger ca. 30 meter bakom huset. Runt hela trädgården går en hög, fin häck, det finns en frodig gräsplan, en stor grill, stenugn för pizzabakning, bord och stolar samt en inte mindre än 12 x 6 meter stor swimmingpool. Härifrån har man utsikt över bergen, så efter en hel dag på stranden vid Marina di Vecchiano, passar denna oas utmärkt för lite avkoppling.

Villan på Villa Tartarughe

Villa med 10 sovplatser

På första våningen finns entré, två sovrum med vardera två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum. På andra våningen hittar man en ett mycket stort och ljust rum med öppen spis, TV och ett fint öppet kök med spis med 6 plattor, diskmaskin, kylskåp och frys, sovrum med dubbelsäng, genomgångsrum med våningssäng, badrum och utgång till en övertäckt terrass.

Dölj texten
 
 
search map