Villa i Lucca

Villa Radha

 
Villa Radha är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Radha är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I utkanten av den lilla landsbyn Santa Maria del Giudice, 8 km från Lucca, ligger Villa Radha en villa från 1920. Den har sin helt egna charm, då den är nästan helt oändrad sedan den byggdes 1920 och har kvar sin sena art nouveau stil.

I den stora frodiga trädgården på 2500 kvm (den är helt inhägnad) finner du bord, stolar och en grill samt en 7 x 3 meter fristående simbassäng. I byn finns det, utöver en vacker romantisk kyrka från 1100 talet, ett par restauranger,bar, konditori (gott!) matbutik och apotek. Villan är utrustad med tvättmaskin och satellit TV. I den lilla enrums lägenheten på bottenvåningen bor husetsägare och hennes hund. Den förstnämnda stör inte gästerna och den sistnämnda (som har gett namn till huset) blir mycket glad över barns kel.

Läs mer om Villa Radha

Villa med sex sovplatser
- Huset är uppdelat på två plan. På bottenvåningen finns ett kök (fyra gasplattor, kylskåp, kaffemaskin och diskmaskin) med en öppenspis och ett hänförande litet uppehållsrum med original art nouveau målningar på väggarna. På första våningen finner man två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. Två av sovrummen är förbundna vilket betyder att man ska gå igenom det ena för att komma in i det andra.

Dölj texten
 
 
search map