Agriturismo i Lucca

Villa Pierotti

 
Villa Pierotti är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Pierotti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna praktfulla villa från 1500-talet ligger ute på landet omgiven av mark och skog, 5 kilometer från Lucca.

På första våningen bor storfamiljen med dess tre generationer medan andra våningen hyrs ut. Familjen producerar vin, oliver och tomater av en lokal sort: Det är alltså något helt annat än de smaklösa holländska växthustomaterna. I den stora trädgården finns en 13 x 6 m stor pool (145 cm djup), som även ägarna emellanåt använder, men det händer inte så ofta, för lantbruket tar sin tid. I trädgården finns även bord, stolar och grillplats för gästernas exklusiva bruk. Både restaurang och affärer finns inom 1 kilometers avstånd. Här råder lugn och ro och ägarna är mycket trevliga.

Läs mer om Villa Pierotti

Trerumslägenhet med 4/8 sovplatser
- Lägenheten är ca. 200 m² och täcker hela villans första etage. Den består av ett mycket stort vardagsrum med 4 meter upp till tak med bjälkar i taket (vilket alla rum har) samt två bäddsoffor för 2 personer vardera, separat stort kök med 5 gasplattor, ugn och kylskåp, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, två badrum med dusch och WC. Lägenheten har tvättmaskin och möbleringen är av god kvalitét.

Dölj texten
 
 
search map