Villa i Lucca

Villa Narciso

 
Villa Narciso är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Narciso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss på landet 14 km från Lucca, nära den pittoreska lilla byn Castelvecchio di Compito som med sin belägenhet på toppen av en kulle kan ses långt ifrån.

Det gamla bondhuset är renoverat till en enkel, rustik men gedigen semesterbostad. Här finner du varken tvättmaskin eller aircondition, blott ett pittoreskt inrett hus med en stor helt inhägnad trädgård med grill, trädgårdsmöbler och en swimmingpool (diameter 7½ meter, djup 120 cm). Huset ligger på en grusbelagdväg vid sidan av landsvägen och även om man inte kan se vägen härifrån så kan man höra den lite svagt.

Läs mer om Villa Narciso

Huset är bra möbleret, och kokvrån är praktisk med fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Ägarna producerar vin och olivolja, som du alltid kan köpa till ett fördelaktigt pris, och du finner en liten livsmedelsbutik 600 meter bort samt en traditionell restaurang 1200 meter härifrån.

Villa Narciso med 6 sovplatser
- Huset är 75 m² stort och ligger på två plan. På första våningen finns uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, TV och kokvrå samt en toalett. På andra våningen är det ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map