Villa i Lucca

Villa Gattaiola

 
Villa Gattaiola är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Gattaiola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Önskar man kombinera en semester med utflykter till spännande kulturbyar och vacker sandstrand? Då är Villa Gattaiola rätt val.

Denna moderna villa ligger nämligen bara några kilometer från Lucca och en körtur till Versilia-kusten tar bara en halvtimmes tid. Om man inte är på bilfärd, så kan man slappa vid poolen (12 x 6 m) i villans 2300 m² stora inhängnade trädgård med oliv- och fruktträd och barnen kommer att uppskatta bordtennisbordet. På kvällarna kan man tillaga middagen på den uppmurade grillen och sedan sitta ute och njuta under öppen himmel.

Läs mer om Villa Gattaiola

Villa med 9 sovplatser
- Villar är ca. 165 m² och fördelad på två våningar. Första våningen består av ljust vardagsrum med soffa, fåtöljer och TV, kök med spis, diskmaskin och kylskåp med frys, stor matsal samt litet WC utan bad. På nästa våning finns där två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ytterligare ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt 2 badrum med dusch/badkar.

Man bör vara medveten om att motorvägen mellan Firenze och Pisa passerar ett par hundra meter från huset.

Dölj texten
 
 
search map