Omdömen från Villa Fiorentino

 
Villa Fiorentino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Fiorentino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Fiorentino

Läs personliga omdömen av Villa Fiorentino som ligger i Lucca. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Fiorentino. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Carina med sällskap från Västerås i Sverige bodde på Villa Fiorentino i Lucca från den 13. till den 27. juni 2009.

Var staden och området trevligt? Ja,restaurangen var mysig och personalen trevlig; pastan var jättegod!Den lilla affären var dyr, men bra för sånt man glömt.Skinkan som vi köpte ena dagen låg kvar i skärmaskinen (i värmen) dagen därpå.... Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja, det var ett rymligt hus med jättestor tomt.Köket var lite spartanskt, men det funkade bra ändå.
Bra slingor för löpning efter ån, och det gick att promenar in till Nave därifrån, c:a 20 min. Har ni tips till nästkommande? Det finns kaffebryggare, och det går utmärkt att brygga med espressokaffe! Ta med egna kryddor, det blir dyrt och krångligt om man ska behöva köpa alla.Det går åt mer än man tror, vi grillade nästan varje kväll, och man vill ju gärna variera sig...Vi handlade mest på Coop, det var nära och hade bra sortering.Fläskfilé fanns inte i köttdisken, det fick man be om så styckade de på begäran. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Det var svårt att hitta dit, allrahelst eftersom vi kom från fel håll.Kartan borde varit bättre.Värdparet var väldigt trevliga, men kunde inte ett ord engelska...all instruktion blev på italienska, det funkade, men det hade varit bra med en skriven instruktion på engelska. Elen blev dyrare än väntat, 2200 sv kr för två veckor, gasen gick på 300 sv kr. Det sa att det var poolen (pumpen)som drog mycket el. Han kom var tredje dag och gjorde rent den. Det finns massor av vingårdar (fattorior) runt omkring,nära och trevliga!
Den neda besvikelsen var Via Reggio; vi var där för två år sedan och betalade hyfsat pris.I år kostade en plats 50 euro/dag, två stolar och ett tak...!Vi var sex vuxna, de skulle då ha 1500 kr/dag för att sitta där, stolarna var dessutom närmast restaurangen, alla andra var säsongshyrda. Det finns en "free beach" längst ner, men den ser ju ut därefter....lite skräpigt...man kan ju ha egna stolar och parasoll med sig om man viull. Men vi är jättenöjda med vår vistelse!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn
Eva med sällskap från Vintrosa i Sverige bodde på Villa Fiorentino i Lucca från den 21. till den 28. juni 2008.

Vi har haft en trevlig och lyckad resa till Lucca och är väldigt nöjda både med In-Italia och vårt boende i Villa Fiorentino i Lucca.Vilken hade en välskött pool och vacker trädgård med bra och ostört läge, men ändå låg nära den intressanta staden Lucca. Ett utflyktsmål som vi kan tipsa om är den lilla staden Bagni di Lucca där vi vandrade upp till det gamla badhotellet Villa Ada som ligger med utsikt över dalen och floden.Tack för den här gången!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map