Villa i Lucca

Villa Fiorentino

 
Villa Fiorentino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Fiorentino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bara några få kilometer från det charmiga Lucca ligger denna självständiga villa nära floden Serchio.

Huset är omringat av en stor inhägnad gräsmatta, så barnen kan fritt springa och leka utan att man behöver oroa sig för trafiken. Några få hundra meter bort går det en cykel- och vandringsstig, som går 10 km bort utmed floden. I trädgården finns en 12 x 6 meter stor pool, som står till gästernas förfogande samt solstolar, trädgårdsmöbler, parasoll, grill och bordtennis.

Läs mer om Villa Fiorentino

Här är bara 200 meter till närmaste affärer och restauranger, medans Lucca ligger bara 4,7 km bort. När man tycker att poolen inte räcker till, kan man ta sig till de fantastiska sandstränderna vid Viareggio, 24 km bort. Huset ligger 100 meter ner på en grusbelagd sidoväg till landsvägensom man kan skymta och höra svagt från trädgården.

Villa med 9 sovplatser
- Villans 220 m² är fördelat på 2 våningar. På första våningen finner man entré, matsal, vardagsrum med bäddsoffa för två och TV, badrum med dusch och toalett och enkelt utrustat kök med eldstad, 4 gasplattor, ugn och kylskåp med frysfack. En våning upp finns ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng, två sovrum med dubbelsängar, ett rum med tvättmaskin samt badrum med toalett och badkar.

Dölj texten
 
 
search map