Omdömen från Villa Cheli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Cheli

Läs personliga omdömen av Villa Cheli som ligger i Lucca. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Cheli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Påminnelse om den italienska arrogansen!

Våra upplevelser på ett annars härligt hotell i det vackra Toscana blev delvis fördärvade av en i det närmaste icke fungerande aircondition, vilket gjorde det omöjligt att få ner temperaturen i vårt rum på natten - den kunde inget annat än föra väsen. Samtidigt gjorde hotellets "nebengeschäft" med arrangemang av flera privata fester, häribland 2 bröllop under loppet av en vecka, vilket försigick med hög musik till långt ut på natten och mycket väsen på terrassen precis nedanför våra "deluxe" rum, det omöjligt att sova och över huvud taget inte möjligt att öppna fönstret dessa kvällar - det återstod bara ett mycket varmt sovrum med mycket mygg (personligen fick jag omkring 40 myggbett under veckan vi var där).
Ännu värre var det att hotellet till det ena bröllopet stängde såväl poolområdet som restaurangen tidigare för oss gäster på grund av detta bröllop, och till det andra bröllopet reducerades menyn till ett absolut minimum och samtidigt besked om att vi inte kunde äta på terrassen, vilket vi motsatte oss med det resultatet att vi fick den för övrigt dåligt förberedda maten serverad av den sure och arrogante servitören, som enbart kunde prata italienska. Denna kväll var terrassen nog närmast stängd för att hotellets manager/chef själv, samtidigt med bröllopet skulle ha en privat middag. En påminnelse om den italienska arrogansen och likgiltigheten mot hotellets gäster - och ett förakt mot oss som hade betalat för en dyr semester "a la deluxe", extra besvärligt blev det av att hotellet låg flera kilometer från närmsta annan restaurang, och att vi själva inte hade någon bil.

Lucca som semester-destination

In-Italias kommentar

Käre Sten Stort tack för era synpunkter på er vistelse på Hotel Villa Cheli. Så tråkigt att höra att er vistelse inte har levt upp till era förväntningar, och jag hade därför önskat att ni hade kontaktat oss under er semester, så vi hade kunnat kontakta Villa Cheli angående er icke fungerande aircondition och de olika eventen, som vi dessvärre inte på förhand hade blivit informerade om från hotellets sida. På grund av de idylliska omgivningarna så kan du komma att bli åskådare till ett eller flera bröllop/event på hotellets område under din vistelse. Det kan vara både storslaget och ett kulturellt inslag att få bevittna, och ställena gör normalt allt vad de kan för att begränsa eventuella störningar för hotellets övriga gäster. Därför undrar det mig mycket att ni har haft denna tråkiga upplevelse, och det beklagar jag, för det är självklart något som inte borde ha påverkat er vistelse på Villa Cheli. Jag beklagar att ni inte har haft en optimal semester på Villa Cheli. Jag hoppas att vi får möjlighet att hälsa er välkomna en annan god gång, och kom för all del ihåg att kontakta oss på mail eller telefon om du under din resa, mot förmodan, skulle uppleva brister eller oegentligheter i förhållande till din bokning - det är nämligen just därför som vi sitter här. Med vänliga hälsningar Amalie

Hotel Villa Cheli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Cheli
Dubbelrum (deluxe)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Cheli

Lucca som semester-destination

Hotel Villa Cheli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Cheli
Dubbelrum (deluxe)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map