Hotell i Lucca

Villa Cheli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Området runt den trevliga medeltidsstaden Lucca är berömt för alla sina herrgårdar. De ligger vackert i lantliga omgivningar, och många av dem är i privat ägo. De senaste åren, har en del av dem gjorts om till hotell, där det också ofta finns en restaurang, och detta är fallet också för Villa Cheli, som tidigare ägdes av den italienska stenhuggaren Guido Cheli - kopier av många av hans verk präglar både parken och de vackra vardagsrummen.

En imponerande infart

När du kör upp längs den långa infarten, som flankeras av eleganta cypresser, kan du inte bli annat än imponerad för den gamla villan visar sig verkligen för sin bästa sida. Om du ankommer i bil, kan du ställa den på en gratis parkeringsplats, och om du ankommer med offentlig transport, är det endast 100 meter från närmsta busstopp till villan. Det tar endast 10 minuter att åka in till Luccas historiska centrum, så här kan du enkelt kombinera en semester på landet med en kulturell semester i en av Toscanas mest charmiga medeltida städer. Kommer du med flyg, är det också endast en kort körtur till Pisas flygplats.

Läs mer om Villa Cheli

Bra faciliteter i smakfulla omgivningar

På Villa Cheli kan du njuta av tillvaron i de smakfullt inredda vardagsrummen, eller i den härliga trädgården där du också finner den sköna poolen som är omgiven av solsängar och parasoll. Hotellet erbjuder också en liten SPA-avdelning med bastu och jacuzzi, och så finns det naturligtvis en restaurang, som också är öppen för utomstående gäster. Det bör också nämnas att villan ofta nyttjas till privata bröllop och andra arrangemang, men de flesta tycker lyckligtvis att detta bara är en trevlig upplevelse att få åskåda. Dock kan detta medföra att det inte är möjligt att äta i restaurangen. Om du valt ett uppehälle utan mat, finns det möjlighet att köpa till frukost på stället.

Välj mellan hotellrum och lägenhet

På Hotel Villa Cheli har du möjlighet att välja emellan 18 hotellrum och lägenheter i flera olika kategorier. En del av rummen ligger i själva huvudbyggnaden, medan andra ligger i sidobyggnaderna och de som ligger på översta våningen har snedtak och tackluckor. Alla rum och lägenheter är fint men enkelt inredda i klassisk stil. Rummen har som minimum aircondition, wifi, kassaskåp, minibar, telefon, TV samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Lägenheterna har också ett litet vardagsrum med kök, kokplattor, microugn och kylskåp.

Läs om rummen på Villa Cheli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map