Agriturismo i Lucca

Villa Borbone

 
Villa Borbone är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Borbone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Borbone ligger praktfullt i landskapet utanför Lucca vid Pieve Santo Stefano. De natursköna omgivningarna och ställets elegans bidrar till den avslappnade stämningen som råder här. Man kan njuta av tillvaron både i solen vid villans stora pool (10 x 5 m) eller under träden på den praktfulla terrassen. De närmaste restauranger ligger ca. 1800 meter ("Lombardo") och 2100 meter ("Vipore") från villan.

Ägarens svärföräldrar bodde i denna villa som blev byggd och bebodd av Borbonernas vise kung fram till 1970. Familjen som senast bodde här flyttade ut då de ville komma närmare staden. Senare tog en av sönerna över villan och renoverade hela stället. En del av villan är privat medan den andra är inredd med bekväma och rymliga rum som gästerna bor i. Här bor man endast 10 minuter från Lucca men kan samtidigt uppleva Toscanas mest avslappnade sida.

Läs mer om Villa Borbone

Några rum är utrustade med aircondition, meden alla har TV och allt annat man behöver för ett behagligt uppehåll.
Då villan är k-märkt fick man under renoveringen inte ända rumsplanen så badrummen ligger alla i gången. Alla rum har dock sitt privata badrum. Ett av rummen ligger i den gamla portnerbostaden som också ligger nära poolen.
OBS: De sista 600 meterna upp till Villa Borbone går via en mycket brant och smal grusväg.

Dölj texten
 
 
search map