Semesterbostad i Lucca

Terrazza Glicine

 
Terrazza Glicine är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Glicine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger i en statlig byggnad som genomgått en noggrann renovering och är uppdelad i en del lägenheter och varav två hyrs ut till besökande i staden (de andra bebos av lokalbefolkning).

Här bor man absolut mitt i staden på Piazza San Michele som med all rätt kan kallas Luccas huvudtorg. Här har man en imponerande utsikt från den privata terrassen var man säkerligen kan spendera en hel del tid.

Läs mer om Terrazza Glicine

Terrazza Glicine ligger på sjätte våningen (det finns hiss) och består av uppehållsrum med kokvrå ( fyra gasplattor, ugn, micro, kylskåp med frysfack samt diskmaskin), bäddsoffa för två, två små länstolar, en välfungerande öppen spis samt en plattskärms tv med satellit kanaler, matbord, sovområde (avskillt med ett draperi) med en dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Från uppehållsrummet kommer man ut till terrassen som är möblerad med bord och stolar. Lägenheten har även aircondition och internet.

Dölj texten
 
 
search map