Omdömen från Terrazza Gaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Gaia

Läs personliga omdömen av Terrazza Gaia som ligger i Lucca. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Gaia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fina höstdagar

Det var fint med terrassen och utsikten till den gröna fina bakgården. Nära till caféer och butiker. Väldigt fridfullt att bo i den här lägenheten.

Lucca som semester-destination

På båda sidor av floden som går genom Lucca, var det fina stigar för att cykla, jogga eller promenera.

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

Vi tycker inte att en bäddsoffa kan definieras som två sovplatser.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Autentiskt lägenhet i mitten av den gamla staden

Lucca som semester-destination

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Gaia


Lucca som semester-destination

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

52st trappsteg upp till lägenhet, tufft för personer med Atros t.ex., bör stå med i lgh. beskrivning vid bokning.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fin lägenhet mitt i Lucca

En härligt stor lägenhet - specielt då vi endast var två. Är man fyra stycken ska man känna varandra bra, då den ena sängen står i det rum som är ett genomgångsrum från det andra sovrummet.
Köket är sparsamt utrustat. Man kan undra, med tanke på att vi är i Toscana, varför det inte ens fanns två rödvinsglas, men det var ju egentligen inga större problem.
Den lilla terrassen var bra, men skulle stiga flera grader om det funnits ett litet bord och ett par stolar, så att man kunde njuta av frukosten där.
Allt i alla är vi mycket tillfreds.

Rekommendationer till andra gäster

Lägenheten ligger nära stadsmuren, så man kan med fördel parkera utanför.
Vi var inte uppmärksamma på att nyckeln skulle hämtas hos en byrå, som låg utanför stadsmuren. Det gjorde oss lite förvirrade vid ankomsten, speciellt då byrån ligger gömd inne i en bakgård.

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och personligt med härlig terrass

Centralt belägen fräsch lägenhet med mycket charm. Terrassen gör den till en riktig pärla!
Luftkonditionering endast i sovrummet, som knappt räckte till i värmeböljan. Vardagsrummet med bäddsoffan var väldigt varmt! Även köket var för varmt när vi var där för att orka laga mat i. Terrassen blev ett skönt uppehållsrum.
Många nivåskillnader i lägenheten gör den mindre lämplig för små barn, men för vår familj var det inget problem.
När huvudproppen gick, hjälpte agenturen oss på bästa sätt då ägarens mamma som bodde mittemot var bortrest, att guida oss in bakom en hylla och in på en mörk kattvind bland massor av prylar. (Läskigt, jag är spindelräödd)

Rekommendationer till andra gäster

Om ni åker utan bil: ta bussen från flygplatsen direkt till Lucca, då hamnar man närmare agenten där man hämtar nyckeln.
I Lucca är det lättare att vara glutenintolerant än i Sverige. Alla resauranger visste direkt vad celiaki är och kan genast säga vad som är ok att äta på menyn.

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Väldigt romantiskt

Allt funkade perfekt, nästan.. Det varma vattnet försvann 2 gånger, men tack och lov bodde ägarens mamma granne. Hon kunde fixa det.

Rekommendationer till andra gäster

Gratis parkering utanför muren i Via Fitzi (sydöst för centrum) 10 minuters gångväg och det ligger en passage i muren vid Via della Rosa.

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

Branta trappor. Terrassen har utsikt till träd och berg.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Gaia

Lucca som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt avslappnande semester

Vi hade en vidunderlig semester med många bra stunder i staden såväl som på terrassen.
Vi kan varmt rekommendera denna lägenhet.

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

Härlig terrass!
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superläge i staden

Lägenheten är bara fantastiskt, parkering är inget problem.
Det finns ett parkeringshus fem minuters promenad från lägenheten, vid namn Martini.

Terrazza Gaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Gaia
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Alex och Lotte från Vejle bodde på Terrazza Gaia i Lucca

Lägenheten i Via dell Angelo Custode är mycket centralt och mycket nära några av Lucca sevärdheter: t.ex.. Piazza Amfiteatro och Torre Guinigi.
Och med alla andra attraktioner inom gångavstånd.
Men när du sitter på takterrassen, har du nästan intrycket av att vara i landet på grund av baksidan med utsikt över trädgården / träd / grönska. Och glada barnröster nära oss från dagis och den närliggande skolgården.
Lägenheten nås via en trappa, är det lantligt, men med helt moderna kök och bra badrum.
Parkering: Lite problematiskt, men om du är villig att betala för bekvämlighet och säkerhet, så det finns en alldeles utmärkt underjordisk parkering, även
inom stadsmuren. Det kallas P-Mazzini och nås genom att köra in i den östra porten: Porta Elisa, då skarp höger in på Via dei Bacchettoni. Så det ses
Grönt ljus för tillgänglighet. Priset? Det kostar i tidsrummet. 08:00. 20:00 1 euro per. timme, och från. 20:00 till 08:00 endast en euro totalt. Det är 13 euro per. dag.
För övrigt så är det en liten fil: du kan lätt köra ända fram till lägenheten och i några minuter lämna sitt bagage eller i den smala gatan, gör det inget krångel över, men akta dig för enkelriktade gator. I det här fallet, kör in i södra porten, Porta S. Pietro, sväng höger in på Via Carrara, sväng vänster in på Via della Rosa, och sedan när du passerar Piazza S. Maria Foris Portam, kör sedan rakt in via dell Angelo Custode. Vill att det ska köra över parkeringsgarage, fortsätter upp på gatan och sväng höger in på Via della Fratta - tidigare kolumn Madonna Stellario och fortsätter längs Via del Quarquonia, och sedan vänster in på Via dei Bacchettoni, då vet du P -kælderen.
Shopping: Det finns ett litet snabbköp - med slaktare avdelning - på det lilla torget, Piazza del Carmine, som nås på 3 minuter via sidogata till vänster - Via S. Andrea. Om du vill agera på ett större och mer välsorterad livsmedelsbutik, gå ut ur Porta Elisa, följ vägen till höger och gå upp Viale Diaz, kommer du att hitta det.
Nivån på information och kontakter från / till byrånhar varit mycket tillfredsställande och professionellt utfört

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terrazza degli Artisti

Lucca, Toscana

Rekommendationer till dig

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map