Semesterbostad i Lucca

Terrazza degli Artisti

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är som att träda in i en italiensk familjs egna hem! Så kort kan vi beskriva lägenheten Terrazza degli artisti, kanske ska tillägga ”en äldre italiensk familj", för lägenheten är nämligen väldigt typisk för stilen från 1960 och 1970-talet med terrassgolven, plyschstoppade möbler, korgstolar och de många skildringarna på väggarna. Otypiskt för Italienska lägenheter är det dock tur att denna lägenhet är ovanligt ljus!!

Praktiskt läge

Ofta har boenden i Luccas historiska centrum den nackdelen, att bilen måste lämnas långt bort, och det blir därför en längre sträcka till fots med bagage, trots att Terrazza degli Artisti ut mot Piazza Santa Maria ligger innanför murarna så är det fortfarande tillåtet att köra bil ända fram till porten! Stora delar av platsen används nämligen till parkering, och flera busslinjer har även deras utgångspunkt här, liksom stadens största cykeluthyrning hittas här. Härifrån kommer du kort sagt lätt runt, oavsett om det är innanför murarna eller utanför, med bil, buss, cykel eller till fots. Ingången till lägenheten är från Piazza Santa Maria, som många av fönstren blickar ut mot, medans terrassen ligger på den andra sidan av byggnaden, ut mot den lilla gatan Via delle Stallette och därmed mot innerstaden.

Lägenheten på Terrazza degli Artisti

Fyrarumslägenhet med 5 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på andra våning och är ca 110m² stor. Den består av hall, uppehållsrum med soffgrupp och matbord, kokvrå (diskmaskin, fyra gasplattor, liten ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med en enkelsäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom en 40 m² stor privat terrass med bord och stolar (samt en tvättmaskin).

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Orioulo

Florens, Toscana

Appartamento Azalea

Lucca, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map