Omdömen från Smeraldo

 
Smeraldo är inte tillgänglig i dagsläget
Smeraldo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Smeraldo

Läs personliga omdömen av Smeraldo som ligger i Lucca. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Smeraldo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Claes och fru från Sollentuna i Sverige bodde på Smeraldo i Lucca från den 25. till den 28. april 2009. Innan dess hade de bott i lägenheten Balcone Belvedere i Manarola.

Vårt vistelse i Lucca bjöd på plus och minus.
Staden är suverän med sin ringmur som man kan cykla eller promenera och jogga på och det verkar också alla göra.
Staden innanför muren är genuint gammaldags italiensk.
Små butiker nästan överallt och man förvånas över hur innehavaren kan få lönsamhet på det sortiment som ryms på bara 30-talet m2.
Men charmigt är det och man försöker bevara detta förhållande genom att förbjuda supermarkets o.d.
När det gäller boendet på Smeralda så vill jag uppmana kommande hyresgäster att inte göra samma misstag som vi gjorde.
Vi jämförde priser mellan olika objekt och trots att det var dyrt valde vi den nyrenoverade lägenheten som fungerade väl rent lägesmässigt där den låg efter huvudgatan.
Det s.k. franska fönstret är dock i stort det enda ljusinsläpp som finns och det vetter mot en bakgård där duvorna kuttrar konstant så man gör lämpligt att ha dörren stängd.
Lukka är en fantastisk stad men har som de flesta andra italienska städer hopplöst eftersatt utrymme för bilar. Var man än står så kostar det minst 1 Euro per timme Bil behövs dock för nyckeln hämtas på ena sidan staden och bostaden ligger på den andra sidan.

Det var när vi skulle ha s.k. slutinspektion som vi höll på att krevera.
Vi hade helt missat alla tilläggen som inte ingick i hyrespriset.
Eftersom vi trodde att vi betalt allt redan före resan så blev det chock när man krävde för tre dagars boende:
40 Euro för städning
20 Euro för att vi fick använda lakan och handdukar 1.60 för den gas som användes när vi lagade vår mat.

Detta är kostnader som INGÅR och skall ingå i hyran och jag tycker att det är skamligt av ägaren att begära dessa pristillägg.
Jag uppmanar alla potentiella gäster att vara uppmärksamma på dessa pristillägg och jag hoppas att In-Italia ser till att förändra prissättningen så att allt ingår i direktpriset utan dessa undangömda kostnader.

In-Italias kommentar

Alla extra kostnader som SKA betalas på plats vid lägenhets eller hus boende står specificerade på vår hemsida under prislistan samt på varje kunds voucher. Vi skriver dessutom klart och tydligt i vår bekräftelse att varje kund uppmanas att noga läsa igenom sina färdhandlingar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map