Semesterbostad i Lucca

Piccionaja

 
Piccionaja är inte tillgänglig i dagsläget
Piccionaja är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lägenhet är verkligen speciell. Om man inte visst att man befann sig på fjärde våningen mitt i Lucca, skulle man tro att man var ute på landet. Hela stilen är typisk lantlig, toscansk med allt från de traditionella terrakotta golven och träbjälkar i taket, marmor diskbänk i köket och robusta möbler. Här är det gott om plats. Sovrummen är utrustade både med uppvärmning och air condition, men eftersom inga andra rum har värme, så hyrs detta inte ut under vintern. Byggningen har hiss.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser:
Lägenheten är på hela 300 m² och består av en stor entré med loft, därpå en stor säng på 120 cm, vardagrsrum, rymligt kök med 4 kokplattor, ugn, kaffemaskin, kylskåp med frysfack och stor öppen spis, ett sovrum med två 120 cm breda sängar och eget badrum med WC, ett sovrum med en 120 cm stor säng och ännu ett badrum med WC och dusch. Det finns dessutom ett rum för tvättmaskinen och en terrass.

Läs mer om Piccionaja

Dölj texten
 
 
search map