Hotell i Lucca

Palazzo Alexander

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo på ett historiskt hotell

Lucca är en helt unik stad, med sin egen charm och en lång och spännande historia. I många år var Lucca förbisedd av turisterna, men nu har de naturligtvis också fått upp ögonen för denna lilla toscanska pärla, som i motsättning till de flesta andra medeltidsstäder i området ligger helt platt, omgiven av en imponerande stadsmur. Palazzo Alexander är inredd i en statlig byggnad, vars ursprung dateras till 1100-talet. Idag framstår det som ett förnämt hotell för dig som önskar spendera semestern i en historisk byggnad i en av Toscanas vackraste och med harmoniska städer.

En helt unik och dold pärla

Inredningen av hotellet vittnar om att man med stor omtanke försökt skapa en atmosfär, som motsvarar stadens charm, och om du bara är lite historiskt intresserad, är det svårt att inte tänka på alla de historier du kunde fått höra, om väggarna kunde tala. I gengäld gör hotellet inte mycket väsen av sig själv, när du kommer gåendes genom de smala gatorna i ett av de lugnare områdena i staden, men äventyret börjar så snart du träder in genom den anonyma glasdörren. Golven är av parkett, och lampor och gardiner - ja, hela möblemanget faktiskt - för oss tillbaka till tidigare storhetstider. På markplan finns en reception, frukostrestaurang/bar och ett litet vardagsrum med bibliotek, dator och internetuppkoppling, samt en hiss och trappa upp till rummen. Från hotellet kan du gå till Luccas alla attraktioner på få minuter, och ankommer du i bil har du möjlighet att parkera i närheten av hotellet (mot en avgift).

Läs mer om Palazzo Alexander

Somna till historiens vingslag

Hotellets 12 rum och sviter är alla inredda och möblerade i samma stil som resten av hotellet. Man har i stor utsträckning använt antika möbler, men du kommer dock inte sakna moderna bekvämligheter som sat-TV, aircondition, minibar, kassaskåp, telefon och badrum med toalett, badkar eller dusch samt hårtork.

Läs om rummen på Palazzo Alexander

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map