Villa i Lucca

Le Due Magnolie

 
Le Due Magnolie är inte tillgänglig i dagsläget
Le Due Magnolie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vid det lilla samhället San Giusto di Compito omkring 15 km från det trevliga Lucca ligger Le Due Magnolie.

Denna stora lägenhet, som restaurerades 2007, ligger i en byggnad, var det finns ännu en lägenhet, som bebos av lokala. Exklusivt till lägenheten Le Due Magnolie hör en inhägnad trädgård med en fin swimmingpool ( 10 x 5 m). Här finns också en terrass med bord och stolar, och man kan således - under öppen himmel - njuta av sina måltider, som man kan tillaga i den uppmurade grillen, som man också hittar i trädgården.

Läs mer om Le Due Magnolie

Ett litet tvättrum samt parkering finns till gästernas förfogande. Här bland de mjuka, fina kullarna hittar man flera stigleder, så här kan man både motionera eller cykla. Man tar sig också enkelt och smidigt till Pisa eller Lucca eller varför inte en tur till stränderna i Viareggio? Ett par km från huset hittar du en liten köpman, en pizzeria och ett posthus. Från den lilla väg som huset ligger på kan du fortsätta längre upp i bergen. Inom ca 4 km hittar du en restaurang/pizzeria, som drivs av ägaren till Le Due Magnolie. Precis i närheten kan man också spela tennis och rida.

Lägenhet med 8 sovplatser:
- Lägenheterna är ca. 150 m² stor och fördelad på 3 våningar. På första våningen finns uppehållsrum med soffa och TV, stort kök med 5 plattor, ugn och diskmaskin samt badrum med toalett och dusch. Från första våningen kommer man ut till trädgården och terrassen. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (kan inte skjutas samman) och ett badrum med badkar och vattenmassage. På tredje våningen finns ett stort loft, som är uppdelat i två rum: ett sovrum med dubbelsäng och ett uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer.

Dölj texten
 
 
search map