Villa i Lucca

Le Due Lanterne

 
Le Due Lanterne är inte tillgänglig i dagsläget
Le Due Lanterne är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dyr, men härlig! Denna fina villa ligger ca. 400 meter från centrum av den lilla byn Colle di Compito och 13 km från Luccas medeltida centrum.

Hög komfort

Man har inte sparat på något vid renoveringen av detta gamla bondhus, resultatet är imponerande. Detta pittoreska stenhus har utvändigt bevarats sitt originella utseende, men inomhus har allt moderniserats och utrustats med all slags komfort.

Läs mer om Le Due Lanterne

Fridfull trädgård med härlig pool

I den stora trädgården finner man en 12 x 6 meter stor pool (140-175 cm djup) med solstolar och parasoller samt en övertäckt terrass med bord och stolar i metall, här finns även en grill.

Villan på Le Due Lanterne

Villa med 8 sovplatser

är 200 m² stor och är fördelad på tre våningar. I källaren finner man "tonårsrummet" som är ett stort sovrum med två enkelsängar (120 cm). På första våningen finns ett uppehållsrum med sat-tv och öppen spis, separat kök med fyra gasplattor, ugn, micro, kylskåp med frysbox och diskmaskin, tvättstuga med tvättmasking och en toalett. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar i vardera (kan sättas ihop till dubbelsäng), ett badrum med dusch och toalett samt ett till badrum med spa-badkar och toalett. Uppehållsrummet, sovrummet med dubbelsäng på andra våningen och ett av sovrummen med två enkelsängar är utrustade med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map