Agriturismo i Lucca

La Quarra

 
La Quarra är inte tillgänglig i dagsläget
La Quarra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta trevliga lilla stället 600 meter utanför Colle di Compito (13 km fråm Lucca) är något för barnfamiljerna, för här möter man det sympatiska unga paret Cristina (som pratar engelska) och Marco samt deras söta barn, Tommaso och Giulia, der er omkring 3 och 6 år gamla. Ni ska inte bli förvånade om Tommaso ger er underhållning med diverse historier och andra upplysningar på italienska. Om ni förstår eller inte så har det inte så stor betydelse för honom.

I trädgården ligger det en lekplats och ett trevligt inhängnad pool på 10 x 5 meter (djup 150 cm) med en altan med bord och stolar. Trädgården är mer en olivlund, så många träd finns det här. Man har också en privat parkeringsplats, grill, pizzaugn och utomhus område till alla lägenheterna och allt är mycket välunderhållet. Det är en fröjd för ögat att se allt. Barnsäng och barnstol kan man, på beställning i förväg, få tillhandahållet gratis. Lägenheterna är också väldigt välbehållna med ett stort gediget kök med fyra gasplattor, kylskåp, ugn och diskmaskin. Det är lite antika möbler här och där (men de tar inte skada av barnens lek).

Läs mer om La Quarra

Trerumslägenhet Colomba med 4/6 sovplatser
- Ligger på andra våningen och är ca. 75 m² stor. Den består av vardagsrum med kokvrå, satellit-TV och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med dusch och WC.
Trerumslägenhet Tonino med 5/7 sovplatser
- Ligger på tredje våningen och är ca. 80 m² stor. Den består av vardagsrum med kokvrå, satellit-TV och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng(varav en har en extra säng) samt badrum med dusch och WC.
Fyrrumslägenhet Clorinda med 6 sovplatser
- Ligger på två våningar med ingång på första våningen och är ca. ca. 110 m² stor. Den består av vardagsrum med kokvrå, satellit-TV och kamin, två sovrum med två enkelsängar i vardera (kan dras ihop till dubbelsäng), sovrum med två enkelsängar samt två badrum med dusch och WC.

Dölj texten
 
 
search map