Villa i Lucca

La Cascina

 
La Cascina är inte tillgänglig i dagsläget
La Cascina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan städerna Lucca och Florens befinner ni er verkligen mitt i Toscanas smörhåla. Landskapet är vackert och skiftar mellan gröna kullar och vinmarker. Läget är toppen, nära en av de vackraste städerna i Toscana, nämligen Lucca..

Slappna av vi den härliga poolen i trädgården

Poolen är omgiven av träd och blommor, och ni har den helt för er själva. Poolen mäter 7x3 meter stor och 130 cm djup. Här finns liggstolar, ett parasoll och en toalett med handfat. Njut av stillheten och slappna av med en drink eller ett glas vin i den härliga, terrassformade, privata trädgården med dess gamla träd.

Den lugna staden San Gennaro

Upplev den lugna atmosfären i den trevliga medeltida staden San Gennaro. Ta en promenad genom landsorten, där ni kan beundra både palats och de typiska stenhusen. Ta er in på de mindre vägarna, som är kantade av cypresser, blomsterträdgårdar, backar och dalar. Il Casino är en ideal utgångspunkt för att utforska de omkringliggande städerna, som Florens, Siena, Pisa och Lucca - samt för att besöka den berömda parken Pinocchio Park i Collodi. Det är en bra idé att ha en bil med på semestern, då det underlättar att utforska området. Om ni tycker om att vandra, finns det en mängd möjligheter att göra så, och samtidigt njuta av den vackra naturen. Ni kan också ta vin-rutten, och besöka några av alla de vingårdar och gästhus som ligger i området. Cirka 500 meter från La Cascina finns en köpman och den närmaste restaurangen ligger 1 km bort.

Grannvillan Bovisi

Villa Bonvisi, som ligger bredvid huset La Cascina, är ett historiskt "palazzo" från 1500-talet, där ni kan besöka olika utställningar. Ägarna, som då och då själva bor i villan, tar gärna er med runt på en rundvisning, och lagar också middag till er (vid förfrågan), vilka innehåller typiska lokala rätter och lokala viner.

En pittoresk och välutrustad villa

Villa La Cascina är cirka 70 m² stor, och ni kan också se fram emot att njuta av den 60 m² stora trädgården. Här finns ett övertäckt område, som är utrustat med bord, stolar och en grill - perfekt för att njuta av middagarna utomhus. Håll kontakten med familj och vänner där hemma, via det snabba trådlösa internet.

Inne i huset kommer ni känna er som hemma direkt, i det trevliga vardagsrummet med kombinerat kök (spis, ugn, kylskåp och frys). Inredningen är hållen i lantlig stil med terracotta-golv, bjälkar i taken och en öppen spis som ni kan njuta av om kvällarna skulle vara svala. På andra våningen finns ett dubbelrum, ett rum med en våningsäng samt ett badrum med dusch och toalett.

Ni kommer känna er som hemma på La Cascina, mitt i det vackra toskanska landskapet. Här respekterar man ert privatliv, med den privata poolen och trädgården. Stället bjuder in till en avslappnande semester, och det unika läget nära många berömda kulturstäder i Toscana, kan ni se som ett extra plus.

Villan på La Cascina

Hus La Cascina till 3 personer med privat pool

La Cascina är byggt i två våningar. På markplan finns ett kök med spis, ugn, kylskåp och frys. Vardagsrummet är möblerat med ett bord, stolar, en soffa och en öppen spis. På markplan finns också en tvättmaskin. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett enkelrum och ett badrum med dusch och toalett.

 
 
search map