Semesterbostad i Lucca

Il Leone e La Farfalla

 
Il Leone e La Farfalla är inte tillgänglig i dagsläget
Il Leone e La Farfalla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Leone e La Farfalla - Lejonet och Fjärilen - är ett mindre lägenhetskomplex, som ligger i den pyttelilla byn Carraia, där man finner en pizzeria och mataffär.

Komplexets 6 lägenheter är alla uppkallade efter olika afrikanska reservat och det finns flera vackra och dekorativa väggmålningar runt omkring i byggnaden, av naturligtvis lejon och fjärilar. Den energiska och sympatiska ägarinnan har verkligen gett all sin tid till att inreda dessa lägenheter, och vi måste säga, all hennes tid ses i hela komplexet. Lägenheterna är verkligen vackra och modernt inredda och bland annat utrustade med aircondition. Köken är utrustade med spis med 4 gasplattor och ugn, brödrost och kaffebryggare och vardagsrummet har TV.

Läs mer om Il Leone e La Farfalla

Till lägenhetskomplexet tillhör en trevlig trädgård med bord och stolar, till varje lägenhet grill och inte minst den fantastiska poolen med saltvatten (12 x 6 m), där man kan svalka av sig efter en dag i Lucca, som bara ligger ca. 6 km bort. Man kommer lätt till Il Leone e La Farfalla, då motorvägen mellan Firenze och Lucca inte ligger långt bort och man tar sig lätt till byarna Pistoia och Montecatini Terme, även om man får räkna med lite trafikljud från motorvägen.

Dölj texten
 
 
search map