Hotell i Lucca

Hotel San Marco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel San Marco ligger några få minuter utanför Luccas stadsmur, vilket betyder att du smidigt kan gå in till det stämningsfulla centrum med flera butiker, restauranger och inte minst skön stämning. Eller varför inte ta cykeln som många av de lokala gör?!

Hotellets historia

Det komfortabla hotellet härstammar i sin nuvarande form från 1992 men byggnadens historia går ända tillbaka till 1800-talet då den var en cigarrfabrik och sedan en kyrka, biograf och danssal och sist men inte minst garage för FIAT, så det är en intressant byggnad.

Läs mer om Hotel San Marco

Koppla av i poolen

Att få kunna koppla av i poolen efter en händelserika dag känns lyxigt. Och visst kan du unna dig ett par lata dagar i solstolen med något gott att dricka intill. På hotellet finns dessutom 24-timmars reception, hiss, frukostrestaurang, bar och internet point samt garage. Det finns även möjlighet att hyra cyklar. När vädret tillåter serveras frukosten i hotellets trädgård där det dessutom finns en härlig pool.

Snyggt inredda rum

Hotellet har totalt 42 rum, alla vackert inredda och utrustade med satellit-TV, minibar, telefon, aircondition och badrum med toalett.

Läs om rummen på Hotel San Marco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map