Hotell i Lucca

Hotel San Luca Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett perfekt läge mitt i centrum

Hotel San Luca Palace är inrett i ett av Luccas äldsta palats, som härstammar från 1540. Hotellet byggdes ut år 2007, och även om ägarna ar försökt att bevara den ursprungliga prägeln så gott som möjligt, så är det samtidigt ett modernt hotell med alla faciliteter du kan förvänta dig av ett hotell i denna kategorin, som du kommer till.

Hotellet ligger på en av Luccas trevliga gågator, innanför de gamla imponerande stadsmurarna, och du kan promenera till alla stadens attraktioner på ganska kort tid. Kommer du med offentlig transport, tar det endast cirka en kvart att gå till stationen, och ankommer du i bil, har du möjlighet att (mot betalning) parkera i ett garage i närheten av hotellet - en service som hotellets personal naturligtvis tar hand om.

Ett fint hotell med bra faciliteter

Förutom den fina, och klassiskt inredda receptionen som har öppet 24 timmar om dygnet, erbjuder hotellet en del andra faciliteter. Det finns en trevlig bar och café med utomhusservering, vilken är öppen även för utomstående gäster.

Frukosten, som serveras som buffé, kan du njuta av i salen "Marchese Adalberto", eller på ditt rum, beroende på humör. Du har möjlighet att hyra en cykel på stället, vilket är ett härligt sätt att komma runt i staden, och inte minst att köra på en tur till den imponerande stadsmuren som omringar hela Lucca. På kvällen kan du koppla av i de fina loungerna/vardagsrummen, där det också tänds en brasa under de kallare månaderna.

Läs mer om Hotel San Luca Palace

Klassiska och eleganta rum

På Hotel San Luca Palace finns 26 rum i olika kategorier, och som alla är inredda i klassisk och mycket elegant stil. Alla rum har aircondition, sat-TV, minibar, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel San Luca Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map