Omdömen från Hotel Ilaria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ilaria

Läs personliga omdömen av Hotel Ilaria som ligger i Lucca. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ilaria. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Ilaria

Lucca som semester-destination

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell och bra belägenhet

Vi är väldigt nöjda med vårt uppehåll på Hotel Ilaria.. Det var perfekt att hotellet låg nära stationen. Att man gratis kunde låna cyklar på hotellet.
Det var verkligen trevligt att man under eftermiddagen fick gratis kaffe, te, kaka och andra dryckesvaror. Samt att sitt området i hallen hade sköna och bekväma stolar.
Det var endast en sak vi är lite besvikan på - på ett tidspunkt när vi var på hotellet (9.4 till 14.4) var det för kallt i frukostmatsalen. Den låg i en övertäckt terrass och trots att de hade tänt f¨ro infravärmen så var det alldeles för kallt. Det hade varit toppen om de kunde servera frukosten i ett ordentligt rum.

Lucca som semester-destination

Restaurangen Osteria Bernardini, Via Del Sffragio, 7 i Lucca kan vi varmt rekommendera att man besöker och det är en mysig restaurang för att njuta av en god middag. De serverar även flera olika glutenfria rätter. Men man ska beställa bord och det hjälper hotellet gärna till med. Restaurangen ligger ca 10 min promenad från hotellet. Åk gärna på dagsutflykter med tåg - både till Pisa och Florens.

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hotell i rätt läge

Hotellets rum för tre personer var bra med fungerande AC och mörkläggningsgardin. Frukosten var väl tilltagen för att vara italiensk. Badrummet hade halvstopp i badkar/duschen vilket drog ned betyget lite. Trevligt med att det ingick italiensk "fika" nere i lobbyn med dryck och kaffebröd på em.
Bra läge för hotellet precis innanför muren med egen parkering så man slapp krångla längre in med bilen.

Lucca som semester-destination

Mycket trevlig stad! Man behöver knappt knata mer än 10 meter innan man hittar nästa gelateria. Gå upp på ringmuren och strosa runt staden (ca 4,6 km) för att få fin överblick. Många hyr trampcykelvagn och det är så klart bekvämt. Dock finns en risk att man då missar flera intressanta stopp. Vi hittade t.e.x. ett par ingångar i muren där det var konstutställning (som vi hittade av en slump). Vår son på ca sex år tyckte det var mycket spännande! Bra mix av butiker och goda restauranger. Återvänder gärna!

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum m. extrabädd
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Fantastiskt

Nära ingången till romantiska Lucca, som är ett sant mekka för shopping.
Ilaria bjuder på förfriskningar som vi värdesatte högt, och som gav en naturlig paus under dagens shopping.

Lucca som semester-destination

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hotel Ilaria

Mycket bra Hotel. Bra frukost tillgång till fika under dagen och prosecco och tilltugg på kvällen.
Dock fick vi inte bo på hotellet utan vi fick bo Appartamento Torre San Gervasio. Vilket isäg inte var någon nackdel. Det var mycket vackert och trevligt rum och vi hade tillgång till hotelets alla faciliteter.

Lucca som semester-destination

Mycket trevlig stad med många matställen och en mycket bra shopping. Mycket kultur i staden kyrkor museer och musik. Men framförallt La Mura muren får man inte missa vi både gick och cyklade där.

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum

Kan inte bedömma det rummet eftersom vi inte fick bo på Hotelet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiskt hotell i hjärtat av Lucca

Fint hotell med vackra stora rum.

Vi har bott på hotellet tidigare men denna gång blev vi hänvisade till ett annex i en byggnad mittemot hotellet.
Annexets rum är helt i klass med det vi tidigare haft på Hotel Ilaria.
Badrummet hade t.o.m. ett spabad.

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt centralt

Härligt centralt hotell som levde upp till våra förväntningar. Glad och serviceinriktad personal. Fri buffé under dagen med många olika förfriskningar.

Rekommendationer till andra gäster

För att komma ända fram till hotellet måste man köra mote trafiken den sista biten "förbjuden infart". Men det går på bästa italienska sätt.

Hotel Ilaria
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ilaria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ola och Jennie från Västerås i Sverige bodde på Hotel Ilaria i Lucca från den 11. till den 13. oktober 2011.

Vi är mycket nöjda med vår resa. Hotel Ilaria var mycket trevligt med bra personal, perfekt läge och en underbar frukost. Lucca var en mysig stad med bra utbud av restauranger och shopping. Vi åkte sedan vidare och bodde på Agriturissimo Niccolai i San Gimgnano och hade två härliga dagar i hjärtat av Toscana. Vi kommer åter till Italien och Toscana.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map