Hotell i Lucca

Hotel Ilaria

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är fascinerande att tänka på Luccas aristokrater en gång var så rika, att deras praktegendom fyllde stora delar av såväl staden som dess omland. De luccesiska villorna är ett välkänt begrepp i Italien, och kullarna omkring staden är så rik på dem, att det finns tillräckligt för åtskilliga dagsutflykter. Även i själva staden lät adeln uppföra mäktiga villor. Det är en av dessa gamla villor, Villa Bottini, som idag rymmer det fyrstjärniga Hotel Ilaria.

Njut av Lucca till fots eller på cykel

Du befinner dig mitt i det eleganta och välmående Lucca, var befolkningen hellre cyklar eller går, än tar bilen. Normalt är det därför svårt (och dessutom dyrt) att släpa in bilen i centrum, men gästerna på Hotel Ilaria har tillgång till en privat (och dessutom gratis) parkering och garage. I gengäld har hotellet cyklar som gästerna kan använda! Gästerna har också tillgång till gratis internet (wi-fi) och audio-guider till staden samt vid ett café vid receptionen kan man få gratis kaffe, vatten och snacks fram till kl. 19.00 varje dag. Hotellet har för resten samma ägare som tre av stadens bästa restauranger: La Buca di Sant'Antonio, Ristorante Giglio og Gli Orti di Via Elisa. Den sista ligger precis runt hörnet.

Läs mer om Hotel Ilaria

Välskötta och välutrustade rum

Rummen är naturligtvis välhållna och eleganta, och de är alla utrustade med aircondition, förvaringsbox, minibar, satellit-TV, hårfön och privat badrum med dusch och toalett. 11 av rummen ligger i ett annex på den andra sidan vägen, en del av annexet ligger i ett av tornen till en av de många portarna in till staden.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Palazzo Alexander

Lucca, Toscana

Hotel San Luca Palace

Lucca, Toscana

Albergo Villa Marta

Lucca, Toscana

Rekommendationer till dig

Terrazza degli Artisti

Lucca, Toscana

Antico Casale Mugnani

Lucca, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map