Agriturismo i Lucca

Corte Stefani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Corte Stefani bjuder på tre utmärkta lägenheter ut till en liten innergård tillsammans med ett par andra lägenheter, däribland ägarens egen, strax utanför den lilla byn Segromigno in Monte (8,5 km från Lucca). De närmaste inköpsmöjligheter finns endast 300 meter bort, men det finns flera andra samt bar och restaurang i själva byn som ligger ca. 1,5 km härifrån.

Tre fina lägenheter

De tre lägenheterna är välskötta och snyggt möblerade. De har alla goda köksfaciliteter med fyra kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin; de har även alla tvättmaskin. I den stora trädgården med flera olivträd finns poolen som mäter 12 x 6 meter (150 cm djup) och som är omgiven av solstolar och parasoller, som delas med ägarna.

Läs mer om Corte Stefani

Terrasserna

Lägenheten Marzia har en övertäckt terrass med bord och stolar medan lägenheterna Sabrina och Serena delar en stor terrass med bord, stolar och parsoller ca. 15 meter från huset, men gästerna är även välkomna att flytta bord och stolar till annan plats i trädgården ifall man vill det.

L√§genheterna på Corte Stefani

Trerumslägenheten Marzia med 4/6 sovplatser

Är 63 m² stor och fördelad på två våningar. Bottenvåningen består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå (samt TV). På andra våningen finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en stor övertäckt terrass på bottenvåningen.

Trerumslägenheten Sabrina med 4/6 sovplatser

Är 63 m² stor och ligger på bottenvåningen. Den består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå (samt tv), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten delar en stor terrass med lägenheten Serena.

Trerumslägenheten Serena med 4/6 sovplatser

Är 63 m² och ligger på första våningen. Den består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå (samt TV), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten delar en stor terrass med lägenheten Sabrina.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map