Agriturismo i Lucca

Case I Peri

 
Case I Peri är inte tillgänglig i dagsläget
Case I Peri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gamla restaurerade bondhus ca. 7 km. från Lucca bland de gröna kullarna som präglar denna provins. Endast 200 meter från boendet finns närmaste inköpsmöjligheter. Det är ca 30 km. till sandstränderna vid Viareggio och Forte dei Marmi.

Varje hus råder över egen terrass med trädgårdsmöbler i den stora trädgården, var det även finns två swimmingpooler: en på 9 x 6 meter (120cm djup) och en på 5 meter i diameter (120 cm djup). I närheten av husen finns det en kommunal väg med väldigt lite trafik.

Läs mer om Case I Peri

Huset Dalida med 2/3 sovplatser:
- Bostaden är ca. 40 m² stor och befinner sig helt på första våningen. Den består av uppehållsrum med öppen spis samt kokvrå med diskmaskin och ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin.

Huset Agrumeto med 6 sovplatser:
- Agrumento ligger bredvid Gabriella och man förbinder dem genom att öppna en dörr. Huset är ca 80 m² (delat på två våningar) och innehåller 6 sovplatser. På första våningen finns ingång, uppehållsrum med bäddsoffa för två samt öppen spis och kokvrå med diskmaskin, badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med två enkelsängar. Vid att gå igenom detta rum kommer man in till ett annat sovrum med en dubbelsäng.

Huset Gabriella med 8 sovplatser:
- Huset är ca. 140 m² och delat på två våningar. På första våningen finns uppehållsrum med matbord och bäddsoffa för två samt kokvrå med fyra gasplattor, ugn, diskmaskin och öppen spis. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map