Agriturismo i Lucca

Case I Frutti

 
Case I Frutti är inte tillgänglig i dagsläget
Case I Frutti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss mitt ute på landet, 14 km från Lucca, i närheten av den trevliga lilla medeltida byn Castelvecchio di Compito som tronar på en bergstopp i fjärran.

Dette område dignar närmast av små spännande medeltids byar, som helt har undgått de flesta turisters uppmärksamhet. Här ligger två små hus som ursprungligen var bondhus. Husen ligger på 10 meters avstånd från varandra och delar en stor, ganska välhållen trädgård med en stor swimmingpool på 14 x 8 meter (djup 100 - 145 cm) med solstolar och parasoller. Husen ligger isolerade på en grusväg mellan markerna.

Läs mer om Case I Frutti

Båda husen har eget utomhusområde med bord, stolar och grill. Det finns parkering vid huset. De två husen är enkelt och gamaldags möblerade. Här är omkring 1½ km till närmaste restaurang, men endast cirka 800 meter till livsmedelsbutik.

Huset Lampone med 4/6 sovplatser
- Det är egentligen ett självständigt litet hus på 80 m² på två plan. På första våningen är det ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp), TV och bäddsoffa för två personer. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.

Huset Mirtillo med 6 sovplatser
- Är 120 m² stor och ligger på två plan. På första våningen är det ett uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn, kylskåp och pizzaugn) och TV. På andra våningen finner du två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch, badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map