Semesterbostad i Lucca

Casa Sina

 
Casa Sina är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Sina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Sina ligger i en idyllisk dal 7 km. från Lucca. Den var en gång känd som Valle delle lavandaie, alltså tvätterskornas dal, för det var här de rika Luccheserna sände deras kläder och linnen för att bli tvättade i floden. Här är fortfarande mycket pittoreskt och fridfullt.

Casa Sina ligger uppe på en större byggning vart ägarna bor, men gästerna har deras egen övertäckta terrass, deras egen trädgård och en simbassäng på 8x4 meter (djup 170 cm) helt till deras egna förfogande. Bassängens vatten renas förresten med salt och inte med klor och runt omkring står solstolar. I trädgården finns också en grill och i en separat skjul där tvättmaskinen, strykjärnet med strykbräda till gästerna. Vid sidan av det finns ett badrum med dusch och toalett.
Såväl som inköpsmöjligheter som restaurang finns 400 m. härifrån.

Läs mer om Casa Sina

Fyrrumslägenheten Casa Sina med 6+2 sovplatser
Lägenheten ligger på tre plan med ingång på bottenvåningen och är 130 kvm. stor. På bottenvåningen finner du kök med fyra kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin, diskmaskin och kylskåp samt ett uppehållsrum med satellit TV. På första våningen är det ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum och toalett. På andra våningen är det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Mot betalnig av tillägg kan det sättas in en extrasäng.

Dölj texten
 
 
search map