Semesterbostad i Lucca

Casa Giorgia

 
Casa Giorgia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giorgia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den västliga delen av Luccas historiska centrum nära den berömda stadsmuren, ligger denna trevliga lägenhet Casa Giorgia. Placeringen gör den ideell för dem som vill kunna njuta av en promenad på stadsmuren medans man samtidigt bor nära allt, då lägenheten ligger nära såväl inköpsmöjligheter som restauranger.

Lägenheten ligger på första våningen, men man kommer in till den genom en liten intern gård som ligger ostört. Om man vill hyra cyklar under sitt uppehåll kan man ställa dem säkert inne på gården. Till lägenheten hör det ett litet uteområde med tvättmaskin och tvätthängare. Förutom tvättmaskinen finns även diskmaskin, en liten ugn, skandinavisk kaffekokare, flatscreen-Tv med satellit kanaler, dvd, radio och trådlöst internet.

Läs mer om Casa Giorgia

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (förtsa våningen):
- Lägenheten består av en liten entrè med skrivbord, uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa för två personer. Sovavdelningen är avskillt från uppehållsrummet med ett stort skåp. Det stora fina badrummet är inrett i grå marmor och har en duschkabin.

Dölj texten
 
 
search map