Omdömen från Casa Farfalla

 
Casa Farfalla är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Farfalla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Farfalla

Läs personliga omdömen av Casa Farfalla som ligger i Lucca. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Farfalla. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Henrik med sällskap från Jönköping i Sverige bodde på Casa Farfalla i Lucca från den 28. juni till den 5. juli 2008.

Allt fungerade perfekt. Vi verkligen älskar Italien och Toscana i synnerhet. Vi söker nu ett ställe till nästa år där vi kanske kan stanna 3-4 veckor i streck. Har Ni sådana alternativ utan att man behöver betala 4 x veckohyran?Huset som vi bodde i var perfekt även om det låg en bit utanför Lucca. Underbar trädgård och skön pool. Antonio, värden, var mycket trevlig och hjälpsam. Huset erbjuder bla ett antal cyklar som man kan låna om man ville uppleva omgivningarna till cykel. Aircondition var skönt och ett måste på nätterna.Omgivningarna är underbara och det finns så otroligt mycket att se och uppleva inom inte allt för långa bilresor. I år såg vi också bla Il Palio i Sienna - en otrloig upplevelse. Men med Pisa, Florens, Sienna, vindistrikten....så räcker inte en vecka om man också ska vila lite så därför behöver vi fler veckor till nästa år.Det enda lite negativa kanske var att familjen, med den gamla mamman, bodde i anslutning till huset och vi upplevde väl att alla kanske inte gillade det lika mycket att ha turister så nära in på livet..?! Vi som har semester får ju en annan livsrytm med lite senare kvällar när vi har semester(även om vi inte var högljudda så sitter vi ju gärna ute på kvällarna...).Men som helhet var det en perfekt semester. Vi kommer tillbaka till "in-italia" till nästa år igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map