Semesterbostad i Lucca

Casa del Noce

 
Casa del Noce är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Noce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är alldeles för sällan som vi finner ett så underbart litet hus som detta. Det är helt klart att ägarna har skapat det till sig själva och inte i uthyrningssyfte. Vi befinner oss mitt i den lilla söta landsbyn Castelvecchio di Compito. Här finns det inte ens en restaurang eller butik, endast en handfull lokala invånare, vackra hus och en fin utsikt. På den främre raden mot sluttningarna ligger Casa del Noce, som faktiskt ligger på fyra plan (men källaren och loftet har gästerna inte tillgång till).

Det finns även i trädgården en veranda (på omkring 7 x 4 meter). Taket till verandan är dock så sluttande att du inte kan utnyttja den hela om du inte kryper, för höjden går från 3 m. till 70 cm. Även om det är som det är så, är det ett praktfullt ställe att uppehålla sig på. I trädgården vid sidan av huset finns det en liten fristående simbassäng på 5½ x 3½ meter (djup 100 cm.) Den är inte så speciell men den ger en möjlighet för ett förfriskande dopp med utsikt. I trädgården finns dessutom grill, bord och stolar.

Läs mer om Casa del Noce

Huset är utsökt och personligt inrett med alla de kuriosa antikviteter ägarna har samlat på sig genom åren. Golven på första våningen är i gammal terracotta och överallt finns det friliggande träbalkar i taket. Detta ska upplevas. Några bryr sig inte om det, andra kommer att älska det men det behövs inte diskuteras att huset är mycket fint. Det finns en privat parkeringsplats vid ingången. För att finna en restaurag och för inköpsmöjligheter måste man gå ca. 1 km.bort.

Casa del Noce med 5 sovplatser
- Huet är på ca. 80kvm. och ligger i två etager med ingång på bottenvåningen. Du kommer in i ett stort uppehållsrum med en inmurad kökshörna (fyra kokplattor, kylskåp och en liten gammaldags fungerande vedspis), soffa , öppenspis, badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet är det utgång till verandan var man finner bord, stolar och fåtölj. Du kommer upp på första våningen via en brant trappa i trä (inte något för gångbesvärade), och här uppe finns två små sovrum med fina antika dubbelsängar och ett sovrum med en dito enkelsäng.

Dölj texten
 
 
search map