Villa i Lucca

Casa Colle Celestino

 
Casa Colle Celestino är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Colle Celestino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fint hus, som nyligen renoverats och som ligger 150 meter över havet på kullarna söder om Lucca, i lugna omgivningar med utsikt över olivlundar och skogar. Det är ca. 1 km till närmaste inköpsmöjligheter och 1,5 km till den närmsta restaurang.

Stället är idealt för dem, som vill kunna njuta av promenader i det gröna, och som samtidigt önskar besöka de mest kända sevärdheterna i Toscana. Det är bara 13 km till Lucca, 29 km till Pisa och 73 km till Florens. Det är också möjligt att köra till havet på relativt kort tid, då Versilias sandstränder endast ligger 35 km härifrån.

Läs mer om Casa Colle Celestino

Vid huset finns det swimmingpool (4 x 8 meter och 1,4 m djup) enbart till husets gäster. Det finns dessutom en möblerad utomhus terrass med grill. Husägaren bor själv i närheten och producerar både vin och olivolja, som man kan köpa direkt av honom. Uppmärksamma att de sista 400 m som leder fram till huset, körs på en grusväg, varför vi inte vill rekommendera detta boende till dem som anländer med sportbil.

Huset är fördelat på två våningar och är fint inredda.
- På första våningen finns det ett stort uppehållsrum med öppen spis, matbord, dubbel bäddsoffa och TV samt kök utrustat med ugn, frys och diskmaskin. På denna våning finns det också badrum med toalett och dusch.
- På andra våningen, som man når genom en utomhustrappa, finns sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar. Befinner man sig på första våningen kan man kommunikera med sovrummen tack vare en kommunikationsanläggning.
Huset är dessutom utrustat med tvättrum med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map