Villa i Lucca

Casa Cerbiatto

Pris från per pers.
 
Casa Cerbiatto är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Cerbiatto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är verkligen huset för dem som önskar lugn och ro i natursköna omgivningar. Vi befinner oss högt uppe på en kulle 430 meter över havet. Detta gör att aircondition inte behövs. Det lilla hus har nyligen renoverats och framstår som ett fint semesterhus i bergsstil med möbler av god kvalitet i trä.

När avkopplingen står i fokus

Allt är väldigt välskött och det gäller i högsta grad också utanför huset. Det finns en grill vid huset och få steg härifrån ligger poolen på 8 x 4½ meter (150 cm djup), varifrån du har den mest fantastiska utsikt över skogarna, kullarna och helt till havet: Du kan skymta städer som Pisa och Livorno, ja på klara dagar till och med Castigioncello! Nära poolen finns ett stort träbord med bänkar. Vi är 1½ km från Fiano var det finns en liten bar och restaurang. De sista 150 meter går på grusväg.

Läs mer om Casa Cerbiatto

Trerumshus Casa Cerbiatto med 4 sovplatser
- Husets 70 m² ligger på två våningar. På första våningen finner du uppehållsrum med TV och kokvrå (tre gasplattor och kylskåp med frysfack). På andra våningen finns det ett sovrum med våningssäng (av bra kvalitet), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Casa Nido

Celle dei Puccini, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Populärt i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map