Omdömen från Casa Agrifoglio

 
Casa Agrifoglio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Agrifoglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Agrifoglio

Läs personliga omdömen av Casa Agrifoglio som ligger i Lucca. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Agrifoglio. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Tor-Alf med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Casa Agrifoglio i Lucca från den 8. till den 15. april 2006.

Hej Alla Italien vänner. Vi har besökt luca under påskveckan och har haft ett mycket tervligt boende i n mycket fin lägenhet. Med alla bekvämlighter och med ett värdpar som hr varit mycket hjälpsamma med tips och inte minst med en underbar kväll med värdparet med stenugsbakads pizza stor mängd.så vi kan verkligen rekommendera ett besök i Agrifolio.vi besökte naturligtvis Florens Piza obs! nu får man gå upp i tornet om man vill .Siena och Greve med sina skinkor och korvar samt vinprovning på vingårdar i områdetldesamt Greve med sina underbara skinkor korvar och provsmakninga v viner .
Så vi är som vanligt nöjda me vår resa oh Lucca är en mycket vacker stad Vi reser åter till Italien i sommar med bil.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map