Omdömen från Casa Aba

 
Casa Aba är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Aba är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Aba

Läs personliga omdömen av Casa Aba som ligger i Lucca. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Aba. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med sällskap från Malmö i Sverige bodde på Casa Aba i Lucca från den 5. till den 12. april 2009.

Hej
Vår resa till Lucca var perfekt!
Här kommer min reseupplevelse:
Efter en bra resa genom Europa kom vi till Lucca i Toscana på söndagen före påsk.
Kontakten med uthyrningsfirman fungerade jättebra och vi hyrde lägenheten Casa Aba innanför muren som går runt staden. Vi hade fått tips om att parkera bilen utan för muren längs Viale Giusti där det är gratis. Det finns bra hemsidor från Lucca där man kan få reda på var man ska handla och äta god italiensk mat. Casa Aba var en mycket bra charmig lägenhet med fullt utrustat kök, kaffekokare, diskmaskin, tvättmaskin, styrkbräda, strykjärn, Tv och stereo. Vi hade jättefint väder och ett tips är att ta en filt och en bra bok och lägga sig uppe på vallen som har sköna gräsmattor.
Det var även ett bra ställe för promenader och jogging. Vi tog tåget till Florence vilket kostade 10 euro tur och retur, tågstationerna ligger centralt både i Lucca och Florence. Vi åt ett par gånger på en restaurang vid Piazza del Giglio, god mat och humana priser. På Viale S. Concordio 665 ligger en stor mataffär Esselunga, ex. har de en jättelång disk med pasta i alla dess former. Lucca är en trevlig stad, mycket att se och trevlig att bo i. Hit kommer vi att åka fler gånger och bor gärna på Casa Aba.
Lena med familj från Sverige, Påsken 2009.
infogar några av mina bilder från Lucca.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map