Omdömen från B&B Santa Chiara

 
B&B Santa Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Santa Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Santa Chiara

Läs personliga omdömen av B&B Santa Chiara som ligger i Lucca. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Santa Chiara. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Monika med sällskap från Vadstena i Sverige bodde på B & B Santa Chiara i Lucca från den 26. till den 29. september 2009.

Vår semester i Lucca på B&B Santa Chiara. Lucca visade sig vara en riktig fullträff för oss. Lagom liten stad med mycket kultur, arkitektur och möjlighet till fysisk rörelse på den lagom långa ringmuren där vyerna var fantastiska över de omgivande bergen. Vi anlände med flyg till Pisa och där var de behjälpliga med busstider och information om var hållplatsen låg. Det gick även att åka tåg men vi ville inte byta. Det var enkelt att hitta i Lucca med hjälp av de kartor hotellet försåg oss med. Mysiga restauranger fanns det väldigt gott om. Är man ute efter andra affärer än de vanliga kedjorna så är Lucca rätt stad att besöka. Hotellet, eller B&B som det kallar sig var en positiv överraskning. Vi var fyra i sällskapet som fick rummen brevid varandra. Frukosten innehöll mer än bara te/kaffe och smörgås med marmelad. Läget är något bullrigt då det passerar mycket bilar, även nattetid, men man vande sig. Vi vill återkomma såväl till Lucca, Santa Chiara som till In-Italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Jörgen och fru från Göteborg i Sverige bodde på B & B Santa Chiara i Lucca från den 15. till den 17. augusti 2009. Sedan fortsatte turen till Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano.

Allt har gått jättefint, samtliga boenden har varit bra och hållit en bra standard. Så vi är mycket nöjda. Er information innan har också varit mycket bra så tack själva!
Ett par radanmärkningar dock:
Vårt första boende i Lucca hade ingen koll på att vi skulle komma sent så det var stängt när vi kom. Efter en del telefonerande fick vi tag på dem så det löste sig till slut.
Vårt andra boende på Agriturismon utanför San Gimignano var fint och fräscht, men de var inte särskilt välkomnande. Det bodde andra gäster där som var Italienare, och de brydde sig bara om dem och vi kände oss som att vi trängde på faktiskt. Ogästvänligt är nog ett lite för hårt ord, men inte särskilt inbjudande.
Men som sagt var, annars allt toppen! Vi kommer tillbaks och ska varmt rekommendera er till andra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kerstin och man från Järfälla i Sverige bodde på B & B Santa Chiara i Lucca från den 30. september till den 4. oktober 2008.

Vi bodde i Lucca i 4 nätter, på ett B & B Santa Chiara innanför muren, det var mycket rent och fint, vackert och stort rum och ett fint badrum.
Lucca är en mycket fin stad och det är lätt att göra utflykter därifrån. Vi vandrade i Cinque Terre bland annat.
Vi hyrde bil som det vara ganska lätt att hitta parkering till ialla fall i september, men när man inte kan Italienska så hjälper det inte att man betalar P-avgift om det ska vara markand på lördagen som det förmodligen stod på någon skylt. Så vi fick lösa ut bilen på ett garage för 60 euro...,men vår värdinna var väldigt hjälpsam med att ta reda på vart bilen stod.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map