Hotell i Lucca

B&B Santa Chiara

 
B&B Santa Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Santa Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här befinner man sig mitt i Luccas historiska centrum precis ovanför Villa Bottinis stora trädgårdar som nu är en offentlig park. Så var inte fallet för två hundra år sedan då Napoleons syster Elisa Baiocchi hade sin bostad i villan som idag även används vid koncerter och andra kulturella arrangemang.

Charm åt alla sidor

B&B Santa Chiara ligger i en pittoresk gammal byggnad där såväl inomhus som utomhusområdena är fulla av charm. Det finns totalt 5 rum som alla är snyggt möblerade och utrustade med eget badrum / toalett, aircondition och skrivbord.
OBS. I standardrummet är det inte möjligt bo fler än två personer, i superiorrummen är det däremot möjligt med en extrasäng, medans det i suiterummen kan sättas in två extrasängar.

Läs mer om B&B Santa Chiara

Frukost under öppen himmel

Frukosten som är inkluderad i priset serveras när vädret tillåter ute på den lilla trådgården. Man ska inte räkna med att få en parkeringsplats nära stället då parkering i det historiska centrum är begränsat och alltid mot betalning. För gratis parkering ska man utanför stadsmuren (ca. 500 meter).

Rummen på B&B Santa Chiara

Dubbbelrum standard

det ena standardrummet är inrett som superiorrum, men är något mindre, varför det är möjligt med extrasäng.

Dubbelrum superior

de tre superiorrummen har dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det är möjligt att tillföra en extrasäng.

Suite

det finns bara en suite. Det rymliga rummet ligger på andra våningen och består av ett litet uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Rummet har en liten balkong, och är dessutom utrustat med satellit-TV. Det är möjligt att ställa en extrasäng.

Dölj texten
 
 
search map