Hotell i Lucca

B & B Don Chisciotte

 
B & B Don Chisciotte är inte tillgänglig i dagsläget
B & B Don Chisciotte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Namnet uttalas som Don Quijote, och även om vi är ute på landet så faller det ingen "tråkighets" stämpel över det lilla pensionatet som startade 2003 i den nya byggnaden av två tjejer från den närliggande badorten Viareggio.

De två tjejerna. Veronica och Federica driver nu stället tillsammans med deras män. Här gör man allt för att kunna hjälpa sina kunder som kan fråga om hjälp av alla olika slag. De talar båda engelska medan Veronica dessutom talar perfekt tyska och franska.

Läs mer om B & B Don Chisciotte

De sex rummen ligger på andra och tredje våningen och de är både renare och trevligare än vad man kan förvänta sig från priset. Möblerna är enkla men nya, sängarna är bra (men endast 190 cm långa), och badrummen är helt nya. Ett enkel rum har plats för fyra personer (två av gästerna får sova i en våningssäng).

Det enda mindre fördelaktiga man kan säga om detta trevliga ställe är att det ligger ut mot en landsväg som är trafikerad under hela dagen. Tursamt så har endast två av rummen fönster mot vägen.

Det är endast tre km till Luccas historiska centrum så de flesta föredrar nog att ta bilen. Man kan dessutom ta bussen till centrum som avgår endast åtta meter från dörren.

Namnet "B & B" är föresten missvisande då det inte finns möjlighet för frukost på B & B Don Chisciotte...

Dölj texten
 
 
search map