Semesterbostad i Lucca

Appartamento Botticelli

 
Appartamento Botticelli är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Botticelli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna rymliga lägenhet med aircondition ligger i Luccas historiska centrum. Här bor man mitt i det historiska centrum, på gatan Via Guinigi som är uppkallad efter den maktfulla familjen som en gång i tiden hade sin högborg i denna del av staden.

Medeltidsatmosfären är välbevarad i detta kvarter där de många höga byggnader i röd tegel har se århundrade komma och gå. Det är här man finner ett av Luccas landmärke, familjen Giunigis höga torn som en gång i tiden var släktens mest ögonfallande statussymbol (och tillflyktsplats under farliga tider), idag drar det mest uppmärksamhet till sig pga dess speciella utseende: Det växer nämligen träd på toppen!

Läs mer om Appartamento Botticelli

I detta pittoreska kvarter ligger lägenheten Appartamento Botticelli. Lägenheten präglas av att dess ägare är konstnär, då flera av hans verk pryder väggarna. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och satellit-TV. Detta är inte det rätta valet för gångbesvärade, då man ska gå minst 16 trappsteg från fjärde våningen där hissen stannar, och sedan är själva lägenheten också fördelad på två våningsplan.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
Lägenheten mäter hela ca. 120 m² och är fördelad på två våningsplan men ingång på femte våningen i denna historiska byggnad. Det finns som nämnt hiss i byggnaden men den går inte längre än till fjärde våningen. På entréplan finner man uppehållsrum med soffgrupp, där den ena är en bäddsoffa för två personer, separat kök med matplats (med fyra kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin och kylskåp med frysbox) och badrum med toalett och dusch.

Det övre våningsplanet ligger precis under taket så det är inte lika högt överallt. Här finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (sistnämnda bäst för barn då det är lågt till taket och rummet är litet, men också då sängarnas kvalitet inte inbjuder till vuxna) samt ett badrum med toalett och badkar.

Dölj texten
 
 
search map