Semesterbostad i Lucca

Appartamento Boheme

 
Appartamento Boheme är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Boheme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Boheme ligger mitt i Luccas fascinerande historiska centrum, där du aldrig har långt till restauranger, caféer, inköpsmöjligheter eller shopping - och där stadens imponerande byggnader utgör den ideala platsen att spatsera runt, ta en löptur eller hålla en picnic.

En traditionell lägenhet med lokal prägel

Lägenheten lever upp till föreställningen om det typiska toscanska huset med sina golv i terrakotta och sina friliggande bjälkar i taket. Som de flesta semesterlägenheter här i staden, kan den vid första anblicken uppfattas som lite gammalmodig och sliten, men det är precis så stilen är i Lucca. Den är i gengäld rätt ljus, och komforten är bra med både tvättmaskin, diskmaskin och ett välutrustat kök samt två badrum.

Läs mer om Appartamento Boheme

Nära till allt

Allt ligger nära, när du bor på Appartamento Boheme, för även om Lucca har upplevelser till veckor, månader och år, så ligger allt inom behagligt promenadavstånd. Den närmsta restaurangen ligger t.exx. endast 50 meter bort, men på 15-20 minuter kan du ta dig till vilken annan restaurang du vill i staden. Inköpsmöjligheter finns här också en massa av, det är bara om du vill ta dig till de stora matvarubutikerna som du behöver ta dig utanför stadsmuren, för dem finns det - lyckligtvis - inte plats för inom stadsmuren.

Fyrarumslägenhet med 5/7 sovplatser
Lägenheten ligger på fjärde våningen och är på ca 95 m². Den består av ett vardagsrum med bäddsoffa till två personer, bord, stolar och TV med DVD-spelare, samt ett öppet kök (fyra plattor, ugn, mikro, kylskåp med frysbox, tvättmaskin, kaffemaskin och brödrost), två sovrum med dubbelsäng (140 cm bred), ett sovrum med enkelsäng, ett tvättrum med tvättmaskin och strykjärn och två badrum med dusch och WC.

Dölj texten
 
 
search map