Omdömen från Appartamento Azalea

 
Appartamento Azalea är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Azalea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Azalea

Läs personliga omdömen av Appartamento Azalea som ligger i Lucca. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Azalea. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anita med familj från Herräng i Sverige bodde på Appartamento Azalea i Lucca från den 9. till den 23. juni 2007.

Vi har haft en underbar tid i Lucca! Vi har vandrat runt i staden och uppe på muren mest varje dag under våra två veckor i staden. Vi hann aldrig se oss mätta på alla vackra byggnader och alla gamla väggar och murar. Den varmaste tiden på dygnet befann vi oss ofta i skuggan under alléerna på muren och läste, broderade eller bara vilade. Boendet var mycket fint! En hel lägenhet mitt i centrala Lucca med alla bekvämligheter. Ljudet från staden sophantering var lite störande tidigt på morgonen men det löser man lätt med öronproppar. Ett tips till andra hungriga resenärer kan vara att leta sig bort från de mest centrala delarna av staden och välja bland de mindre uteserveringarna. Där åt vi otroligt goda "hemlagade" pastarätter till mycket bra pris. Bemötandet från personalen på plats var över förväntan. Vi fick hämta vår nyckel på söndagen i en liten låda tillsammans med färdbeskrivning till lägenheten. I brevet fanns också en mängd information om allt som en turist behöver veta om staden. Vi fick ett mycket trevligt bemötande av alla som vi träffade i staden, både i butiker, restauranger och av "mannen på gatan". Ett resemål att rekomendera för alla som vill leva storstadsliv i det lilla formatet. Tack Pia, för all hjälp med information om ändringar m m. Vi har haft en toppenledighet som vi kommer att minnas länge. Anita, Emma och Anders

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map