Semesterbostad i Lucca

Appartamento Azalea

 
Appartamento Azalea är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Azalea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna ljusa lägenhet ligger mitt i Luccas centrum, närmare bestämt i det område som en gång om månaden fylls av handelsbodar till den stora antikvitetsmarknad, och där bokantikviteter säljs dagligen. Lägenheten ligger på fjärde våningen och med en fin utsikt över stadens tak.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten är på ca. 75 m² och består av ett litet uppehållsrum, matrum, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, badrum / toalett med dusch och tvättmaskin samt kök med kylskåp, ugn och fyra plattor.

Läs mer om Appartamento Azalea

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Azalea

Läs personliga omdömen av Appartamento Azalea som ligger i Lucca. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Azalea. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Appartamento Azalea

Fantastiskt läge

Lägenheten ligger i hjärtat av Lucca inom murarna, med ett mysigt torg med ett litet frukost-cafe precis utanför dörren. Själva lägenheten är rymlig och välinredd med en härlig atmosfär.

Läs mer

Autentiskt möblerad lägenhet i hjärtat av den gamla staden

Härlig lägenhet. Mycket trevligt möblerad, med stora härliga sovrum. Läget är riktigt bra, helt centralt i den gamla stadsdelen.
Enda anledningen att den inte får 5 stjärnor är för att det saknades en diskmaskin och ett badkar.

Läs mer

Mette Marie, Signe og Jan fra København Ø boede i Appartamento Azalea i Lucca

Vi hade en bra resa till Lucca. Vi började leta efter det billigaste biljetterna till Italien vi kunde hitta under höstlovet. Milan dök först upp, men det är inte det billigaste staden som hotell- och restaurangbranschen är berörda, så vi hoppade på nummer två på listan, Pisa. Vänner rekommenderade oss att flyga till Pisa, men sedan hitta en annan plats att bo på, till exempel. Lucca. Argumentet är att Pisa har ett krokigt torn, men att det också var inte så speciellt charmigt. Lucca kontrast bör "bevaras" och kulturellt aktiva. Vad "kultur" är berörda, rekommenderas att kolla kulturutbudet innan du väljer en viss destination. Som ni kan se i någon av de andra reseupplevelser från Lucca sedan kulturutbudet både en positiv och en negativ upplevelse. Vissa har känt besväras av musik, medan det för andra har varit ett stort plus.
Vi var tvungna att resa på en höst semester, så vi var lite ærgelige att se som inte hade valt Lucca borgmästare fordringar se vår vistelse genom att flytta Europas näst största komiska och spel festivalen ett par veckor, så vi kunde närvara. Men när irritation hade avtagit vi valde Appartamento Azalea som veckan toskanska högkvarter.
Vi flög till den lilla flygplatsen i Pisa och fann lätt träna och körde fem minuter till Pisa Centrale. Efter att ha hjälpt andra turister att titta på det lutande tornet och fann att kanske hade Pisa fortfarande viss potential som destination ... lite kreuzberg-stad-liknande sätt ..., gick vi tillbaka till tåget. Längs vägen, köpte vi ett SIM-kort från Tim med fri datatrafik för 160 kr. Den stoppade vi fört i en smartphone och sedan det var gratis post / kartor / Internet och en säkerhet inte ha en allvarlig enligt räkning. Man kan osseterna ställa upp som en hotspot för andra telefoner, men jag kommer inte att vidareutveckla här.
Lucca verkade som en bra stad. Den gamla staden är omgiven av en slottsmuren och utanför ligger resten i Lucca som är betydligt nyare. Vilken bra kan staden innanför murarna att verka lite som en stor attraktion. Man får intrycket att lokalbefolkningen lever utanför och bara rör sig Inuti är när de är "i stan". Men mysiga, äkta och oförstörda. Det var precis vad vi behövde. Ska vi agera eller spara pengar, då lönar det sig att gå utanför väggarna. Det tog 10 minuter att gå till en mycket söt och bra engelsktalande flicka vid hyra kontor. Där jag fick nyckeln och goda råd att stanna.
Sedan var det över till Appartamento Azalea. Om jag spelade en respektabel, åldrande luccesisk fru i en film, var det här jag skulle stanna. Högt i tak, terrasso golv, golv, autentiska möbler, stora fönster som öppnas ut till en charmig utsikt över Piazza San Giusto med sin egen kyrka 10 m från fönstret. Och nej! du kommer inte ringde utanför kyrkklockorna. Vi älskade lägenheten. Klättringen kan nog vara lite tufft om du inte är bra att gå, men det är värt det. Att se på livet i torget verkade mycket representativ för livet i staden och vi kände att vi fick en god inblick i Lucca centrum vardag.
Onsdag marknaden vid väggen anklagade flickor, men det var också de flesta kläder medan jag haft förmodligen mer stor antik marknad på lördagar, som har lite av allt, från möbler och korkskruvar till LP-skivor.
Våra utflykter var begränsad till en liten resa till bergsstaden Barga. Det kan göras med en bussresa. Var medveten om att vissa bussavgångar, också fungerar som skolbuss.
Vi har haft Lucca Appartamento Azalea.

Läs mer

Anita med familj från Herräng i Sverige bodde på Appartamento Azalea i Lucca från den 9. till den 23. juni 2007.

Vi har haft en underbar tid i Lucca! Vi har vandrat runt i staden och uppe på muren mest varje dag under våra två veckor i staden. Vi hann aldrig se oss mätta på alla vackra byggnader och alla gamla väggar och murar. Den varmaste tiden på dygnet befann vi oss ofta i skuggan under alléerna på muren och läste, broderade eller bara vilade. Boendet var mycket fint! En hel lägenhet mitt i centrala Lucca med alla bekvämligheter. Ljudet från staden sophantering var lite störande tidigt på morgonen men det löser man lätt med öronproppar. Ett tips till andra hungriga resenärer kan vara att leta sig bort från de mest centrala delarna av staden och välja bland de mindre uteserveringarna. Där åt vi otroligt goda "hemlagade" pastarätter till mycket bra pris. Bemötandet från personalen på plats var över förväntan. Vi fick hämta vår nyckel på söndagen i en liten låda tillsammans med färdbeskrivning till lägenheten. I brevet fanns också en mängd information om allt som en turist behöver veta om staden. Vi fick ett mycket trevligt bemötande av alla som vi träffade i staden, både i butiker, restauranger och av "mannen på gatan". Ett resemål att rekomendera för alla som vill leva storstadsliv i det lilla formatet. Tack Pia, för all hjälp med information om ändringar m m. Vi har haft en toppenledighet som vi kommer att minnas länge. Anita, Emma och Anders

Läs mer

Bedömning av Appartamento Azalea

Läs mer

Bedömning av Appartamento Azalea

Läs mer
 
search map