Semesterbostad i Lucca

Appartamento Aria di Lucca

 
Appartamento Aria di Lucca är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Aria di Lucca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Aria di Lucca ligger i Lucca historiska centrum, ett stenkast från stadens huvudgata, shoppinggatan Via Fillungo. En mysig bas för en vistelse i en av Italiens mest charmerande städer.

Mitt i centrum utan stress

Det är ett verkligen ett nöje att bo mitt i Luccas historiska centrum för här är atmosfären behaglig och avslappnad. Tiden tycks gå långsammare här än på andra håll, och det är doften av kaffe och kakor som präglar luften, inte avgaser. Namnet Aria di Lucca betyder samtidigt Luccas luft och Luccas atmosfär.

Läs mer om Appartamento Aria di Lucca

En fin lägenhet... om du inte är alltför lång

Lägenheten är inredd i traditionell toskansk stil, som kännetecknas av mörkt trä, smide och tunga tyger, och du har de friliggande bjälkarna i taket ovanligt nära, för det är bara 190 cm till tak (och hallen från vardagsrummet till sovrummen är bara 174 cm hög!). Med andra ord, inte ett upplagt val för långa människor samtidigt som du bör uppskatta charmen i inredningen mer än ljuset, eftersom det inte är en särskilt ljus lägenhet.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten mäter 84 m² och ligger på andra våningen. Den består av vardagsrum med soffa, matbord och öppet kök (4 kokplattor, ugn, kyl-frys och diskmaskin), sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch och toalett och ett andra badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map