Semesterbostad i Lucca

Appartamento al Marchese

 
Appartamento al Marchese är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento al Marchese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna rymliga trerummare ligger mitt i Luccas historiska centrum, närmare bestämt i Palazzo Mazzarosa från 1600-talet, och den har fått sitt namn efter adelssläktens sista stora representant marchese Antonio Mazzarosa, en stor personlighet inom politik och kultur under 1800-talets Lucca.

Lägenheten ligger på femte (översta) våningen i byggnaden, skönt nog med hiss och vänder ut mot det lilla torget Piazza dei Servi. Den är enkelt inredd men rymlig och med god komfort i form av aircondition och diskmaskin, kort sagt ett bra val för en billig vistelse i en av Italiens mest fascinerade städer.

Läs mer om Appartamento al Marchese

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
- Lägenheten ligger på 5:e våningen är på ca. 110 m². Den består av kokvrå (4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kylskåp med frys fack och diskmaskin) med matplats, uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och flatscreen-TV, två sovrum med vardera två enkelsängar och två badrum. Lägenheten har även en 30 m² stor terrass, eller om man så vill ett tornrum med stora fönster som ligger en våning upp.

Dölj texten
 
 
search map