Agriturismo i Lucca

Antico Casale Mugnani

Pris från per pers.
Lägenhet Camomilla Lägenhet Camomilla Lägenhet Camomilla Lägenhet Lavanda Lägenhet Lavanda Lägenhet Salvia
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Huset Antico Casale Mugnani är från 1600-talet och vittnar om den rikdom silkehandeln skapade i Lucca från medelåldern och framåt. Efter att ha stått i förfall har huset totalrenoverats och tar i dag stolt emot sina gäster.

Gå promenader i landskapet

Huset har genom århundraden sett många syften och - en lång tid - förfall men de nuvarande ägarna har gjort en förnäm renovering. Naturen är vacker och luften är frisk vid Matraia och allt inbjuder till vandringsturer i skogen, bland vinmarker och olivlundar. Denna del av Toscana är också speciellt rik på präktiga villor och romantiska gamla kyrkor, allt så pittoresk.

Läs mer om Antico Casale Mugnani

Njut av utsikten

Vi befinner oss 250 meter över havet vilket är nog till att ta den värsta sommarhettan utan att det ändå ska bli kyligt. Utsikten från poolen på 12 x 6 meter är bedårande. Poolen rengörs med salt, vilket är mycket bättre än med klor. Lägenheterna är som det framgår av bilderna fint och smakfullt möblerade med antika möbler, eldstäder och i hög grad komfort. I den stora trädgården finns bord och stolar för alla gäster.

Enrumslägenheten Melissa med 2 sovplatser
- ligger på första våningen och är ca. 34 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, bäddsoffa för två och kokvrå (kyl/frys, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin) samt badrum med toalett och dusch.

Enrumslägenheten Timo med 2 sovplatser
- ligger på första våningen och är ca. 37 m². Lägenheten består av uppehållsrum med dubbelsäng, öppen kökshörna (kyl/frys, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin) en suite och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Camomilla med 4 sovplatser
- ligger på en hög första våning i ett självständigt hus (den nedre våningen används som förråd). Lägenheten är ca. 70 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenheten Lavanda med 5 sovplatser
- ligger på andra våningen och är ca. 100 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, kök (kyl/frys, fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin), sovrum med en enkelsäng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt ett badrum med jacuzzi-badkar och toalett. Lägenheten har även tvättmaskin.

Fyrarumslägenheten Salvia med 5 sovplatser
- ligger på tredje våningen och är ca. 100 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, kök (kyl/frys, fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin), sovrum med en enkelsäng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett samt ett badrum med jacuzzi-badkar och toalett. Lägenheten har även tvättmaskin.

L√§genheterna på Antico Casale Mugnani

Enrumslägenhet Melissa med 2 sovplatser

Lägenheten Melissa med 2 sovplatser ligger på första våningen och är ca. 34 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, bäddsoffa för två och kokvrå (kyl/frys, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin) samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Timo med 2 sovplatser

Lägenheten Timo ligger på första våningen och är ca. 37 m². Lägenheten består av uppehållsrum med dubbelsäng, öppen kökshörna (kyl/frys, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin) en suite och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Camomilla med 4 sovplatser

Lägenheten Camomilla ligger på en hög första våning i ett självständigt hus (den nedre våningen används som förråd). Lägenheten är ca. 70 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenhet Lavanda med 5 sovplatser

Lägenheten Lavanda ligger på andra våningen och är ca. 100 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, kök (kyl/frys, fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin), sovrum med en enkelsäng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt ett badrum med jacuzzi-badkar och toalett. Lägenheten har även tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet Salvia med 5 sovplatser

Lägenheten Salvia ligger på tredje våningen och är ca. 100 m². Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, kök (kyl/frys, fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och diskmaskin), sovrum med en enkelsäng, två sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett samt ett badrum med jacuzzi-badkar och toalett. Lägenheten har även tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Valle dei Castagni

Pescia, Toscana

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Al Settimo Cielo

Massa, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map