Hotell i Lucca

Albergo Villa Marta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Marta byggdes ursprungligen som en privat jaktvilla, på landet mellan Pisa och Lucca. Villan, som härstammar från 1800-talet, består av en huvudbyggnad och en tillbyggnad som nyttjades av tjänstefolket. Idag är byggnaderna inredda som ett exklusivt boutiquehotell med endast 15 rum och en bra restaurang.

Njut av lugnet i den 6.000 m² stora parkliknande trädgården

Villan, som har namn efter den senaste ägarinnan, Signora Marta, är omgiven av en härlig trädgård, där du kan utforska den mycket olikartade floran, som bland annat innefattar rosor, olivträd, pinjeträd, magnolia och rosmarin - men också mer exotiska växter som palmer. Dofter och färger är således en blandning av toscansk tradition och tropisk frodighet. I trädgården, som nästan mer påminner om en riktig park, hittar du också en härlig pool som är omgiven av solsängar och parasoll, och som du kan nyttja både till solning, en snabb simtur, eller till avslappning i skuggan under pergolan - kanske med ett gott glas vin och en bra bok i handen. Från en del av trädgården har du utsikt över de närliggande markerna, som är täckta av olivträd och vinstockar - ett säkert bevis på att du befinner dig mitt i det vackra toscanska landskapet.

Ät gott på restaurang Botton d'Oro

Hotellets restaurang ligger i huvudbyggnaden, och är särskilt känd för den goda, traditionella kokkonsten. Restaurangen är inte särskilt stor, utan rätt intim, och det rekommenderas att du bokar bord i tid. Under högsäsongen är restaurangen öppen alla kvällar utom söndagen, medan den är öppen endast fredag och lördag kväll utanför högsäsongen. Under sommarsäsongen har du naturligtvis också möjlighet att äta utomhus på den stora terrassen. På grund av de romantiska omgivningarna, händer det också att det hålls större arrangemang och privata familjefester på stället.

Välj det rum som passar dig

Rummen är inredda i smakfull toskansk stil och har antingen en queen-size säng, eller två enkelsängar, och de kan också nyttjas som enkelrum. I vissa rum finns det plats till en extra säng. De med utsikt ligger i villans övre etager. Det finns endast två Deluxe-rum på Villa Marta, och de ligger både i villan, på de översta våningarna, och har en imponerande utsikt över det omkringliggande landskapet. Dessa rum är perfekta till dem, som söker ett exklusivt uppehälle. Inredningen är elegant och raffinerad, och ger en varm atmosfär. Det ena rummet har fresker i taket, medan det andra rummet har ett original trätak med synliga bjälkar. Rummen har en queen-size säng eller två enkelsängar. Det är inte möjligt att sätta in en extrasäng i dessa rum.

De är alla utrustade med aircondition, kassaskåp, minibar, Sat-TV, Wi-Fi, telefon och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs mer om Albergo Villa Marta

Läs om rummen på Albergo Villa Marta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map